Tóth Andi bevallotta, hogy belecsúszott az alkoholizmusba és beszólt Marics Petinek – videó

Tóth Andi hosszú ideje nem adott ilyen belemenős interjút: „engem nem szeretett soha senki.”

2023. június 16., 07:44

Szerző:

Osváth Zsolt YouTube-csatornáján tűnt fel Tóth Andi. Az igen hosszú videóban az énekesnő részletesen beszámol az egykori realitysztárnak az elmúlt évekről, sőt egész életéről, bepillantást engedve a magánéletébe. Erdélyben töltött gyerekkoráról például azt mondja, nagyon szegények voltak, és édesapja csak a pénzkereseti lehetőséget látta a lányában:

„egy nagyon szegény családban nőttünk fel, viszont ő a lehetőséget látta a gyerekeiben, kábé mint egy bank. Szörnyű gyerekkorom volt, teli traumával... Bármilyen furán is nézek ki, egy szeretetéhes kiscsaj vagyok, mert engem nem szeretett soha senki.”

Azt mondja, édesapja nem volt egy jó apa, ezért gyermekkora tele volt traumákkal, majd az X-Faktrorral hirtelen jött ismertséget sem könnyű kezelni ilyen fiatalon, de pszichológushoz jár, hogy ezeket feldolgozza. Mint mondja, nem érti, hogy miért kap ennyi negatív reakciót, saját magát egy jó embernek látja, aki nem érdemli ezt, mindenesetre büszke arra, hogy ezt az egészet ki tudta bírni ép ésszel.

Az egyik legnehezebb időszak Tóth Andi számára az volt, amikor versenyzőként volt szerelmével, Tóth Ádámmal vetélkedett együtt a Sztárban sztár című műsorban. Ekkor volt, hogy belecsúszott az alkoholfüggőségbe:

„nagyon ittam, szerintem alkoholizmusnak is nevezhetjük. Nem akartam letenni, mert simulékonyabb volt az élet… Nem akartam a múltamra, a jelenemre, a jövőmre koncentrálni. Annyira szarul éltem meg az egész műsort akkor. 40 fokos lázzal gyakoroltam éjszaka, a belemet kidolgoztam, beleadtam mindent ebbe, hogy megmutassam, én énekesnő vagyok. Nem bírtam kezelni, és megcsúsztam… Minden napot az utolsónak éltem meg. Bárki megkérdezte, milyen lesz a jövőm, nem láttam jövőt. Kibaszott ijesztő volt, de nem akartam már semmit ettől az országtól. Azt éreztem, mindenemet odaadtam nektek, de nem volt elég, mert azzal foglalkoztok, hogy ott ül az exem.”

A rossz tapasztalatok ellenére Tóth Andi idén elvállalta, hogy most zsűritagként szerepel majd a szerelmével, Marics Petivel együtt szintén a TV2 sztárrealityjében. Ez sem sült el jól, mert amint abból hatalmas szenzáció lett, az évad felénél szakított az énekesnő Marics Petivel, és így csinálták végig a hátralevő adásokat. Tóth Andi nyilatkozata a szakítás okáról nem túl hízelgő Marics Petire nézve:

„nagyon rossz volt. Előtte-utána sírtam a buszban, közben meg felvettem a mosolyt és lenyomtam. Az első adás közvetlenül a szakítás után szörnyű volt. Ott szerintem mindkettőnkön látszódott. Nem volt harmadik fél. Ebben az egyben – állíthatom – biztos vagyok. Egyszerűen csak nem az volt, akinek hittem. Velem kapcsolatban lenni a világ legkönnyebb és legnehezebb dolga. Én egy csupasz emberi lényre és annak az érzéseire vagyok kíváncsi. Viszont nekem nagyon fontos, hogy tisztában legyél a szaroddal. Lásd, itt vagyok én, tudok a traumáimról, hogy mi és miért van. Ha nem vagy tisztában ezekkel, ártasz velük… Ő egy jó fej srác, viszont még nagyon fiatal, az érzelmi intelligenciája alacsony hozzám képest.”

Annyira sok minden van az alábbi interjúban, hogy még ezzel is csak egy-két részletet emeltünk ki, érdemes megnézni az egészet.

Tóth Andi egyébként a Joy című lap gáláján volt tegnap este, és amint azt előre elmondta Instasztoriban, minimális sminkben ment, maga csinálta a haját és egy nyolcezer forintos, vörös ruhát vett az eseményre. Így vette át a díját, amiről az alábbi felvételeket posztolta.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)