Tóth Andi a kutyáját sétáltatta, rátámadtak – ez történt pontosan

Tóth Andi sztorija újabb fejezetet nyit a felelős kutyatartásról szóló vitában.

2023. szeptember 23., 09:57

Szerző:

Tóth Andi egy fiatal rottweilert nevel, és Bailey gyakran feltűnik a visszavonult énekesnő Instagramján. Tóth Andi most megint róla posztolt, ezúttal azonban egy automatikusan eltűnő Instasztoriban tett ki egy videót, amin a következőket meséli.

„Kint voltunk ma a mezőn Bailey-vel, és egy póráz nélküli husky, egy gyönyörű husky megtámadta Bailey-t. Konkrétan szétkapta. Alig tudtuk leszedni róla, széttépte a nyakát. Én kihordtam egy sztrókot, és most ő is nagyon meg van ijedve”

– örökítette meg a Blikk Tóth Andi szavait.

Bár korábban voltak, akik kritizálták, ahogy Tóth Andi a kutyájával bánik, ezúttal egyértelműnek tűnik, hogy nem ő volt járt el felelőtlenül, hiszen a másik kutyának is pórázon kellett volna lennie ahhoz, hogy a támadásra ne kerüljön sor. Bailey trénere nyilatkozott is részletesebben az esetről a Blikknek, többek között a következőket mondta:

„Andi azonnal felhívott a történtek után. Az ő kutyája pórázon volt, és nagy szerencse, hogy hasonló méretű ebbel találta magát szemben. A husky viselkedése nem feltétlenül nevelési hiányosság, sokkal inkább ösztön. Ha valamit korábban nem csinált a kutya, nem jelenti azt, hogy soha nem is fog.”

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)