Szabó Zsófi az édesapja elvesztéséről vallott: Megéled a fájdalmat, mintha kitépnék a szívedet a helyéről

Szabó Zsófi azt mondja, teljesen elhagyta magát azután, hogy elhunyt az édesapja, Szabó Gyula színművész.

2024. augusztus 21., 10:39

Szerző:

Szabó Zsófi az Újratervezés című TV2-es műsorban megrendítő vallomást tett édesapja 2014-es elhunytával kapcsolatban. Szabó Gyula színművész 83 évesen halt meg immár több, mint 10 évvel ezelőtt. Szabó Zsófi igen kései gyerek volt, mindössze 25 éves volt ekkor.

Szabó Zsófi édesapja elvesztését hozta szóba

Az Újratervezés alább megtekinthető jelenetében Szabó Zsófi olyan testvérekkel találkozik, akik nemrégiben veszítették el mindkét szülőjüket. A színész-műsorvezetőnő azt mondja, mélyen átérzi a Farkas család gyászát, hiszen neki is van hasonló tapasztalata.

„Nem véletlenül kérdeztem tőlük, hogy hol tart számukra a gyászfolyamat, hiszen ahogy Zoli említette, tényleg az idő az egyedüli megoldás arra, hogy feldolgozzuk, ha egy szerettünk vagy egy hozzátartozónk már nincs velünk. És már én is sokkal könnyebben beszélek erről az időszakról, amikor magamra maradtam, apuka nélkül”

– emeli ki Szabó Zsófi az idő jelentőségét. De ennél még sokkal több mondanivalója is volt a témában a három, árván maradt Farkas-testvér számára.

Szabó Zsófi: Mintha kitépnék a szívedet

Az alább megtekinthető részben Szabó Zsófi a következőket mondja Farkaséknak:

„Amikor nekem meghalt az apukám, ő már nagyon idős volt és az utolsó éveiben beteg volt. És én azt hittem, amikor ő meghalt, hogy nekem nem lesz tovább életem, annyira fájt, hogy azt hittem, belehalok, hogy nincs tovább. Teljesen elhagytam magam. És akkor jöttek az okosok, meg akik segíteni próbáltak, hogy majd az idő...  Meg higgyem el... És olyankor olyan  nehéz ezt elhinni, nem? Inkább megéled ezt a fájdalmat, mintha kitépnék a szívedet a helyéről. De aztán itt vagyunk mindannyian. Mindenkinek van célja... Csak ez a fájdalom, ugye, ez a fene nagy fájdalom, ezt hogyan lehet tompítani egy kicsit...? Én futok, lovagolok ugyanúgy, ahogy te is! És az egy picit könnyebbé teszi ezeket a sötét gondolatokat.”

Itt lehet megnézni a megható jelenetet.

Szabó Zsófi az Újratervezésben

Emlékezetes, hogy az Újratervezést először Ördög Nóra, majd Kárpáti Rebeka vezette, tőlük vette most át a stafétabotot Szabó Zsófi, Stohl András és Szabó András Csuti hármasa. Még áprilisban volt, amikor az RTL-től frissen távozott műsorvezetőnő az Instagramon megosztotta a hírt, méghozzá a következőképpen:

„Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klub-on, ahol a csatorna nagyköveteként egy ilyen nemes projekttel segíthetem a nehézsorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat, akiknek otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Csutival. Már nagyon várom!”

A műsorban egy profi csapat újítja fel rászoruló családok otthonait.

(Kiemelt kép: TV2/Újratervezés)