Naomi Campbell 53 évesen újra édesanya lett, a rajongók beszédes részletet vettek észre a babafotón

Naomi Campbell mindkét gyermekének a keze látszik a képen.

2023. június 30., 13:49

Szerző:

Hatalmas bejelentést tett közzé Naomi Campbell az Instagramon csütörtök este: megszületett második gyermeke. A szupermodell jelenleg 53 éves, és bár további részleteket nem közöl a családi állapotáról, a legtöbben azt feltételezik, hogy béranya hordhatta ki a két kicsit.

„Kicsi drágaságom, tudd, hogy mérhetetlenül szeretünk, és attól kezdve csak szeretettel veszünk körül téged, hogy először megtiszteltél minket a jelenléteddel. Egy Igazi Ajándék Istentől, áldás! Légy üdvözölve, kisfiú! Sosincs túl késő ahhoz, hogy az ember anyává váljon”

– írja Naomi Campbell az alábbi fotóhoz, jelezve nemcsak azt, hogy most már kétgyermekes anyuka, hanem azt is, hogy ki volt az alábbi képhez a stylist.

Nos, a legtöbb komment nem a fotó stylingjával kapcsolatban érkezett, hanem a babák bőrszínével kapcsolatban. Naomi Campbell egy korábbi interjúban mindössze annyit erősített meg, hogy a gyermekét nem örökbe fogadta, hanem a sajátja. A szupermodell a találgatások szerint valószínűleg lefagyasztotta a petesejtjeit, és ezek felhasználásából született lombikbébikről lehet szó. Bár az apa kilétéről nincs szó, és Naomi Campbell nem tette nyilvánossá, hogy kapcsolatban lenne, többen is úgy vélik, hogy ezek szerint egy fehér férfi lehet a párja, vagy legalábbis a gyerekek apja.

A fenti posztban mennek a találgatások és a vélemények a bőrszínnel kapcsolatban, és egy fekete kommentelő azt írja, hogy szerinte szomorú, hogy Naomi Campbell nem akar fekete gyerekeket. Őneki szól a következő válasz, szintén egy fekete kommentelőtől:

„egyáltalán nem szomorú dolog, hogy kevertek a gyerekei. Csak mert feketék vagyunk, nem muszáj kizárólag fekete férfiakkal lenni. Azt szeresd, akihez vonzódsz. [...] Gyönyörű, kevert gyermekei vannak, és nagyon szép dolog ezt látni. Nagyon szeretek vegyes párokat látni. Két kultúra találkozása mindig gyönyörű.”

(Kiemelt kép: Naomi Campbell Instagramja)