Bréking: Stohl András nagypapa lett! Íme minden a babáról

Megszületett Stohl András lányának, Stohl Lucának az első gyermeke.

2023. május 10., 09:25

Szerző:

Januárban jött a hír, hogy Stohl András legidősebb gyermeke, a műsorvezetőként is ismert Stohl Luca első gyermekét várja.

Nos, a 30 éves médiaszemélyiség most a közösségi médiában bejelentette, hogy a gyermek ma egy hete megérkezett!

„Isten hozott, Róza”

– írja Stohl Luca az Instagramon egy posztban, elárulva a baba nevét is a május 3-i születési dátum mellett. A szerda délelőtti bejelentéshez már érkeznek is a gratulációk, többek között olyan hírességektől, mint Puskás-Dallos Bogi vagy Kiss Ramóna.

Januárban Stohl Luca egyébként még azt mondta, hogy a nyárra várják kislányuk érkezését. A mostani bejelentésből nem derül ki, hogy a május eleji születési dátum azt jelenti-e, hogy a baba kicsit korábban érkezett volna, vagy csak a médiafigyelem elkerülése érdekében mondtak a télen direkt későbbi dátumot.

Stohl András, aki ezzel 56 évesen büszke nagypapává vált, egyelőre nem posztolt semmit első unokájáról, inkább egy új előadásról, valamint a Párharc című, általa vezetett reality újraindulásáról jelentet meg ezt-azt. A színész-műsorvezető ötödik gyermeke tavaly nyáron született meg, így elmondhatja magáról, hogy kevesebb, mint egy évvel saját gyermeke születése után vált nagypapává.

Frissítés!

Valamivel cikkünk megjelenése után Stohl András maga is kitette a nagy bejelentést azzal, hogy mostantól büszke nagypapa.

(Kiemelt kép: Stohl András Instagramja)