Naomi Campbell megmutatta kislányát, és elmondta, hogyan lett anya 50 évesen

Örökbefogadásról találgattak, Naomi Campbell tisztába tette ezeket a találgatásokat.

2022. február 15., 11:35

Szerző:

Naomi Campbell tavaly májusban, nem sokkal 51. születésnapja előtt jelentette be a közösségi médiában, hogy lett egy kislánya. Ennél sokkal többet akkor nem közölt, így azóta is folynak a találgatások a babával kapcsolatban. A szupermodell most a brit Vogue címlapján szerepel a gyermekével, és eloszlatja az örökbefogadásról szóló pletykákat, bár magánéletének ezt a vonatkozását egyelőre továbbra sem tárja teljesen a nyilvánosság elé – de hamarosan minden kiderül.

A fenti Vogue-címlap Naomi Cambell lányának első szereplése, és a babának még a nevét sem lehet tudni. Egy viszont biztos.

„Nem örökbe fogadtam őt, hanem a [biológiailag] saját gyermekem”

– mondja Naomi Campbell a Vogue interjújában azzal, hogy a további részletek is érkeznek majd, de azokat még megírás előtt álló könyvében fogja elmesélni. A fenti nyilatkozat alapján mindenesetre egyaránt lehetséges az, hogy Campbell maga hordta ki a kisbabát, illetve az is, hogy béranyát vett igénybe. A riporter megjegyzi, hogy a kislány mindenképpen örökölte anyja manökengénjeit: nagyon élvezte élete első címlapfotózását.

A készülő könyv Cindy Crawford számára valószínűleg nem tartalmaz majd túl sok meglepetést. Naomi Campbell azt mondja ugyanis, szupermodell-kolléganőivel azóta is jóban vannak és tartják a kapcsolatot, Crawford már akkor találkozott Campbell újszülött kislányával, amikor a baba még csak 5 napos volt.

Modellezzünk még egy kicsit!

Liptai Claudia konferálta fel modellkedő lányát: Ami nekem nem sikerült

Szépen növekszik Palvin Barbara vagyona, a világ egyik legjobban kereső modellje lehet

ByeAlex ezzel a modellel jár, íme a közös fotó

(Kiemelt kép: Naomi Campbell Instagramja)