Szabó Zsófi nehéz évet élt meg: Ért az elmúlt évben egy-két olyan csalódás, amire soha nem gondoltam volna

Szabó Zsófi egy friss interjúban arról beszél, hogy több szempontból is nehéz időszakot élt most meg.

2024. március 20., 09:55

Szerző:

Szabó Zsófi látható a hot! magazin legfrissebb számának a címlapján, és az újra a TV2 sztárjaként emlegethető médiaszemélyiségtől azt idézi az újság a borítón, hogy neki egyedül kell megteremtenie a biztonságot.

Szabó Zsófi elmúlt egy évéről nem sokat tudunk azon kívül, hogy visszament az RTL-től a TV2-höz, de az interjúból kiderül, hogy nem volt ez egy könnyű időszak a számára sem a magánéletben, sem a munkában.

„Ahogy az ember idősödik, érik pofonok. Engem is ért az elmúlt évben egy-két olyan csalódás, amire soha nem gondoltam volna. Akár magánélet, akár munka tekintetében olyan, amire nem számítottam. És aztán arcul csapott. És pont ezért ezek a dolgok erősítik meg még inkább bennem azt, hogy a család, az anyukám, a testvérem soha nem lesz ellenem. Lehet, hogy megbántjuk egymást, lehet, hogy vannak otthon veszekedések, lehet, hogy van olyan, amiben nem értünk egyet, de akkor is egység maradunk”

– hangsúlyozza a TV2 sztárja a család fontosságát.

Szabó Zsófi arról is beszél az interjúban, mennyire nehezen dolgozza fel ezeket a csalódásokat:

„nagyon nehezen teszem túl magamat ezeken a csalódásokon. Lelkis vagyok. Hónapok kellenek, amíg eljutok odáig, hogy ne gondoljak rá mindennap. Szorongó típus vagyok, nagyon tudom emészteni magam, bántanak dolgok. Talán a munka az, ami átlendít ezeken. Ha nincs, akkor otthon vagyok, és agyalok. Nem mindegy, hogy úgy vagy-e jelen a gyereked életében, hogy ráfigyelsz és rákoncentrálsz, vagy otthon vagy, és közben agyalsz.”

Ezt a témát egyébként egy tavalyi interjúban a Glamour magazinnak is kifejtette a 35 éves médiaszemélyiség. Akkor a következőket mondta:

„mindig azoknak a táborát erősítettem, akik nem sírnak azért, mert beszélnek róluk, vagy bántják őket. Megértettem, hogy valamit valamiért, az ismertség ezzel jár. Sokáig védtem magam azzal, hogy csendben maradtam, viszont mostanában felmerült bennem a kérdés: értem ki fog kiállni, amikor a negatív emberek hangja elnyomja azokét, akik szeretnek?”

Ebből az interjúból az is kiderül, hogy Szabó Zsófi szándékosan tart egy bizonyos távolságot a közönségével, és nem szokott reagálni a vele kapcsolatos hírekre-botrányokra. Így beszél erről:

„a húszas éveimben sokkal közlékenyebb voltam, hamarabb adtam hangot a véleményemnek, folyamatosan úgy éreztem, hogy ismert emberként meg kell felelnem, mindenről be kell számolnom a nyilvánosságnak. Ma már egyáltalán nem érzem így. Évek óta emojikkal kommunikálok a közösségi médiában, ami azért egy picit bánt. Sokszor érzem úgy, hogy hallatnám a hangomat, de közben tudom, hogy a csend adja nekem a legnagyobb biztonságot.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Reggeli)