Szabó Zsófi átment az RTL-től a TV2-höz: ezekben a műsorokban szerepel majd

Szabó Zsófi tavaly év végén távozott a Reggeliből. Most már tudjuk, miért.

2024. február 16., 08:41

Szerző:

Amikor Szabó Zsófi tavaly az év végén távozott az RTL-től Miller Dáviddal együtt, akkor a következőket írta az Instagramon egy posztban:

„9 év. Sok mindent lehetne írni, hiszen annyi minden történt. Egy korszak most lezárult én pedig változást szeretnék az életemben. Köszönöm, hogy az RTL Magyarország elfogadta a döntésem. Köszönöm az elmúlt 5 évet a Reggeli csapatának és ezt a csodaszép búcsút. 2024 nagyon várlak!”

Egy Instasztoriban akkor azt is hozzátette, nem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy a tévében is szerepelje a továbbiakban, hiszen olyan jól keres influenszerként.

„Nem túlzás azt mondani, hogy évek óta magasabb a jövedelmem influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként. Bár még mindig nem elfogadott sokaknál, hogy ez is egy munka. Azonban, ha őszinte akarok lenni, az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, egy plusz lesz az életemben, és arra törekszem, hogy mindig legyen rendes munkám. 16 éve vagyok munkavállaló és 10 éve vezetem a cégeim. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm”

– árulta el Szabó Zsófi a követőinek egy azóta már eltűnt posztban.

De a Blikk most azt írja, hogy máris vége a szünetnek, mégiscsak folytatja Szabó Zsófi a tévézést: leszerződött a TV2-höz a Mokka műsorvezetőjének. Nem valószínűtlen, hogy ennek köze van a Mokka egyik jelenlegi műsorvezetőjének tegnapi bejelentéséhez: tegnap lett nyilvános, hogy Iszak Eszter babát vár, így nyilván hamarosan szülési szabadságra megy, ezért jól jön majd helyette valaki a TV2 reggeli műsorának stábjába.

Ezen kívül a Blikk még azt is hozzáteszi, hogy bár a TV2 egyelőre nem erősítette meg a fenti információkat, kaptak tőlük reakció gyanánt egy meghívót a Házasság első látásra című műsor hétfői sajtóeseményére, így úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi esetleg abban is szerepelni fog műsorvezetőként.

Szabó Zsófi egyébként, amint azt fent is említi, 2015-től 9 évig volt az RTL sztárja, de előtte a TV2-nél szerzett ismertséget, ahol már 2009-től szerepelt. A Jóban-rosszbanban színésznőként mutatta meg magát, de feltűnt az Aktívban és az Ezek megőrültek!-ben is.

A 35 éves műsorvezetőnő egyébként meglehetősen megosztó személyiségnek számított a Reggeli műsorvezetői közül. Rengeteg rajongója volt, de igen hangos kritikusai is, köztük Osváth Zsolt, aki egy különösen csípős kirohanásában csaknem egy évvel ezelőtt a következőket találta mondani:

„milyen üzleti titkot tud, mit hozott vagy vinne át a TV2-höz, hogy őt ott tartják?” 

(Kiemelt kép: az RTL Reggeli Instagramja)