Videó: Osváth Zsolt megint kiakadt Szabó Zsófira, amiért megalázta Miller Dávidot, csúnyán beleállt

Osváth Zsolt elmondta a véleményét Szabó Zsófiról. Ismét. 

2023. április 18., 12:58

Szerző:

Néhány hónappal ezelőtt már megírtuk, hogy Osváth Zsolt és Szabó Zsófi között minden a viszony csak nem baráti. A youtuber korábban azt sérelmezte, hogy az RTL Reggeli műsorvezetője egy fontos témát nem vett elég komolyan, sőt még neki is oda próbált szúrni. Most pedig azután fejtette ki a véleményét, hogy Szabó Zsófi élő adásban mondta el Miller Dávidnak, hogy kevésbé szeret bemenni dolgozni, tehát a többi társa közül az utolsó helyen áll Ullmann Mónika fia. 

„Egy kecske esetében lehetne egyedül elégedett a leányzó, mert ott mondjuk van némi esélye a szellemi fölényre, így viszont bárkivel kell műsort vezetnie, nagyon durva komplexusai lehetnek...”

- mondta a videójában Osváth Zsolt. 

„Kivel k*rhat, vagy milyen üzleti titkot tud, mit hozott vagy vinne át a TV2-höz, hogy őt ott tartják? Könyörgöm a Reggelinek, hogy hívjanak be egyszer főzni, amikor a Zsófi van! Egy egész adást hadd töltsek ezzel a lánnyal! Én fizetek érte, konkrétan fizetek érte, csak tegyetek már be egy adásba, vagy bármilyen adásba tegyetek össze a Szabó Zsófival! Nem azért, mert utálom, de egyszerűen nem értem, hogy rém tehetséges műsorvezetők szaladgálnak a városban, ez a tablettartó meg ott megmondja a Miller Dávidnak, hogy utálja...” 

- fejtette ki a youtuber.

Néhány hónapja Osváth Zsolt azt is elmondta, hogy állítólag Szabó Zsófi egyszer azt mondta neki, hogy "gyűlöli, mint a sz*rt". 

(Kiemelt kép: ZSHOW time)