Osváth Zsolt ezúttal a Sztárban sztár zsűrijének szólt be, de Kamarás Ivánt sem kímélte

Osváth Zsolt kemény kritikát fogalmazott meg. 

2023. február 21., 13:11

Szerző:

Mint megírtuk, nemrég Osváth Zsolt Szabó Zsófival kapcsolatban fogalmazott meg kemény kritikát. Most úgy tűnik, hogy a youtuber is végig nézte a Sztárban sztár új évadának első adását vasárnap este, majd rögtön el is mondta a véleményét róla. 

„Annyira nincs meg a kémia a zsűriben, ami valószínűleg a generációs különbségeknek köszönhető. Olyan, mintha öt embert így behívtak volna az utcáról, leültették volna, és néznének egymásra, hogy 'és te, minek jöttél?”

- mondta az új videójában Osváth Zsolt, aki azonban pozitív kritikát fogalmazott meg Tóth Andiról. 

„Andi remekül zsűrizik, üdítő szakmai kritikát hallani tőle, hiszen valljuk be, hogy nem ez az általános kép róla. Az eddigi ismereteinkhez képest jóval választékosabban beszél. Komolyan, sugárzik a lány! Peti félve bírál olyan embereket, akik szakmailag képzettebbek, profibbak nála...”

- fejtegette a youtuber, de hozzátette, hogy Marics Petinek értékeli az alázatát. 

A műsor egyik versenyzőjéről, Kamarás Ivánról szintén megvan a véleménye Osváth Zsoltnak, habár annak örült, hogy a színészek is lehetőséget kaptak a műsorban. A youtubernek meggyőződése volt, hogy Kamarás Iván elsőként fog kiesni a műsorból, mert szerinte nem is volt túl jó, valamint nem is fektetett bele energiát.

A kiesőről, Zdroba Patrikról Osváth Zsolt elmondta, hogy számára ő volt a favorit, és nem érti, miért ő esett ki. 

„Nehezen, de úgy érzem, hogy ki kell mondanom: általánosan a TV2 átvenni látszik a piacvezető szerepet a kereskedelmi televíziózásban, és ebben viszont rohadt nagy felelőssége van az RTL-nek. Többek között az ő gőgjüknek is köszönhetjük ezt. Az RTL kiváló szakembereket engedett át a TV2-höz...”

- jelentette ki Osváth Zsolt, amit a Blikk szúrt ki. 

(Kiemelt kép: ZSHOW time)