Osváth Zsolt felháborodott: orális szexért jelentett fel két internetes sztárt – videó

Osváth Zsolt azután fordult a rendőrséghez, hogy a TikTokon két magyar netes híresség élőben orális szexet mutatott be.

2023. január 12., 09:00

Szerző:

Osváth Zsolt youtuberként a legismertebb, de realtyszereplőként is nagy sikereket ért el A Konyhafőnök VIP legutóbbi évada, illetve egy korábbi Való Világ kapcsán, igaz, az utóbbit már szégyelli.

Legfrissebb videójában két tiktoker ellen szólal fel: Hamza Alexa és Noryna Diamond nem csinál titkot abból, hogy escortként (is) dolgoznak. Az utóbbi erről nyíltan beszélt Lakatos Leventének egy botrányos interjúban, aminek kapcsán Osváth Zsolt és Lakatos Levente össze is vesztek tavaly.

Nos, Osváth Zsolt azt állítja új videójában, hogy a napokban Hamza Alexa és Noryna Diamond élőben azt közvetítette a TikTokon, hogy orálisan elégítenek ki egy férfit. Az egykori VV Zsolti szerint ez nemcsak azért elfogadhatatlan, mert ellenkezik a közösségi oldal elveivel, de azért is, mert a TikTok közönsége jórészt 18 év alatti gyerekek közül kerül ki, így az orális szexet minden bizonnyal közülük is sokan láthatták.

„Az történt, hogy egy élő adásban, a TikTok felületén, ahol többnyire az átlagkorosztály 13 éves, élő adásban orálisan elégítette ki ez a két szörnyeteg külön-külön, egymással versenyezve az aktuális kuncsaftját, partnerét. Nem volt félreérthető, nem volt takarás, nem csak hangok voltak, hanem konkrétan, premier plánban lehetett látni, hogy mi történik”

– foglalja össze az eseményeket Osváth Zsolt, és hozzáteszi, hogy lehet, hogy olyan egy kicsit, mint egy házmester vagy osztályfőnök, de rendőrségi feljelentést tett ezek után, és felvette a kapcsolatot a TikTok magyarországi képviseletével is.

Az Instagramon 170 ezer követővel rendelkező Noryna Diamondról Osváth Zsolt a következőképpen beszél:

„ő a saját állítása szerint is már az iskolában is igyekezett borzolni a kedélyeket. Egyértelműen azt gondolom, hogy még PhD sem kell ahhoz, hogy megállapítsuk, hogy mentálisan zavart ez a fiú. Önmagát ugye Noryna Diamondnak hívja, és onnantól kezdve, hogy az utcán verekedett, a saját haját felgyújtotta, kórházba hazudta magát, most eljutottunk odáig, hogy a gyerekeket közszeméremsértéssel abuzálja.”

Hamza Alexáról szintén azt mondja, hogy ő is rengeteg abúzust élhetett át, és ezért vágyik rengeteg figyelemre. Osváth Zsolt hosszasan beszél arról, mennyire károsnak tartja, ha bizonyos emberek az LMBTQ+ közösséget olyan személyekkel azonosítják, mint Noryna Diamond és Hamza Alexa, akiket fekélyes sebeknek is nevezi az alábbi felvételen.

Noryna Diamond az ominózus élőzés óta publikált egy igen hosszú reakciót az Instagramra, ezt itt lehet visszaolvasni, az alábbi csak pár rövid részlet belőle:

„egy pillanatig sem szeretném sajnáltatni magam, de bárhonnan is nézzük, nagyon nehéz úgy megtanulni, hogy mi a helyes út, ha ezt nem próbálja meg senki szeretetből megtanítani, sokszor voltam már padlón, és soha nem azért kellett magam összeszedni, mert bárkinek is fontos lett volna az, hogy normális életem legyen, hanem azért, mert muszáj volt tennem valamit azért, hogy életben maradhassak. […] Nem szerettem volna ártani senkinek, de hajtott az, hogy sokan kamusnak neveztetek, és úgy éreztem, ezzel bizonyíthatok. [...] Természetesen én is ember vagyok, hibázom, és senkise mondja, hogy nem fogok többet, viszont soha nem fogok olyan hibába esni, amibe nem olyan régen.”

Noryna Diamond TikTokja már nem elérhető ennek a cikknek a megjelenésekor, Hamza Alexáé igen, mindketten aktívak a csak 18+-os, fizetős tartalmakra specializálódott OnlyFansen is.

(Kiemelt kép: Osváth Zsolt YouTube-csatornája)