Osváth Zsolt kőkeményen neki ment az RTL-nek: Bűncselekmény történt a VV11 műsorában, szerződést bontok

Osváth Zsoltot traumatizálták a műsorban látottak. 

2022. december 7., 10:24

Szerző:

Osváth Zsolt a legújabb videójában támadta az RTL Magyarországot és a Való Világ 11. évadában látottakat. A youtuber  Zshowtime nevű csatornájának nyilatkozott egy büntetőjogász és egy ismert jogvédő is, aki állította, hogy 1 év szabadságvesztéssel járó bűncselekmény valósult meg a valóságshow-ban. 

Osváth Zsolt annyira kiakadt, hogy végül úgy döntött, szerződést bont a csatornával, ezért nem fogja népszerűsíteni az új RTL+ szolgálatást. Na, de mi is történt pontosan a Való Világ 11-ben? 

Lejátszódott egy olyan jelenet, amikor VV Rico erőszakosan lépett fel a játékostársával, VV Renivel szemben, megrángatta, majd  a lábát mellette fenyegetőleg a falhoz tette. VV Rico torkaszakadtából üvöltött a fiatal lánnyal, és arról beszélt, hogy az illető hímvesszőket vesz a szájába - részletezték a történteket a media1.hu oldalán. 

Osváth Zsolt kiemelte, hogy ez a játékos korábban egyszer valakit megrúgott "játékból". A műsorban már olyan eset is történt, hogy valakit szembe köptek. Mérő Vera civil jogvédő az RTL-t is bírálta, ugyanis véleménye szerint egyáltalán nem kezelik megfelelően a helyzetet. A sértett, azaz VV Reni akár bírósághoz is fordulhatna a történek miatt, VV Ricot pedig elítélhetnék tettleges becsületsértésért. 

A jogvédő szerint elképzelhető, hogy a sértett nem tudja, hogy bűncselekményt követtek el ellene. VV Reni az eset után a titokszobában sírva beszélt a történtekről. Osváth Zsolt szerint a nézőkre is traumatizáló hatással lehetnek a történtek. Mérő Vera szerint pedig valakinek a médiahatósághoz kellene fordulnia a történtek miatt.

Íme, a teljes videó: 

https://www.youtube.com/watch?v=_JzeuYvV1Ss&feature=emb_title

A Media1 kereste az RTL Magyarországot, a Marketing és Kommunikációs Osztály szerdára ígért választ az ügyben. 

(Kiemelt kép: ZSHOW Time)