Osváth Zsoltot olyan durván megalázták, hogy elsírta magát – videón a kirohanása

Osváth Zsolt szerint hihetetlen az ok, amiért megalázó bánásmódban részesült: nem a melegsége volt a probléma.

2023. január 19., 08:58

Szerző:

Osváth Zsolt tavaly A Konyhafőnök VIP-ban szerepelt, így mostanra még ismertebb, mint korábban, amikor ex-VV-s youtuberként emlegették őt. Az étteremtulajdonos-médiaszemélyiség 8 éve van együtt a párjával, Patrikkal, és úgy döntöttek, hogy bejegyzett élettársi kapcsolatot létesítenek, azaz, ahogy ők mondják: összeházasodnak.

Azt mondja, hogy a helyszínkeresés közben sosem ütköztek problémába amiatt, hogy két férfi esküvőjéhez kerestek helyszínt, és a lagzihoz találtak is egy minden szempontból tökéletesnek tűnő kúriát Szabolcs megyében, ahol rengetegféle rendezvényt tartottak már korábban. Mindenben megállapodtak a tulajdonosokkal, már éppen ki akarták fizetni előre a bérleti díjat, amikor egy telefonhívást kaptak az esküvőszervezőtől arról, hogy a kúria tulajdonosa mégis visszamondta az egészet:

„ők ezt nem szeretnék, átbeszélték, utánatok néztek és nem akarják, hogy náluk tartsátok az esküvőt.”

Osváth Zsolt azt mondta, bár a tulajdonosok személyesen nem akartak vele beszélni, ő csak felhívta őket, és ekkor tudta meg, hogy mi az igazi oka annak, hogy visszamondták a lakodalmat:

„nem azért nem tarthatom meg ebben a Szabolcs megyei kúriában az esküvőmet, mert meleg vagyok, hanem azért nem tarthatom meg, mert ellenzéki vagyok.”

Ezen maga Osváth Zsolt is meglepődött, mert nem derült ki rögtön a visszamondás oka, elsőre ő azt hitte, hogy homofóbia állhat a döntés mögött. De nem ez a helyzet: a helyszín tulajdonosai megerősítették, hogy azért nem adják ki a kúriát, mert Osváth Zsolt régóta nyíltan kritizálja a kormányt, az ellenzéket népszerűsítette a választások előtt – igaz, Orbán Viktor oldalán is feltűnt.

Alábbi kirohanásában-összefoglalójában a médiaszemélyiség azt mondja, annyira megalázónak érezte a helyzetet, hogy elsírta magát.

Bár a helyszínt Osváth Zsolt nem nevezi meg, az általa leírt körülmények alapján több kommentelő arra tippel, hogy a Biri nevű településen található Le Til Kúriáról lehet szó.

(Kiemelt kép: a ZSHOW Time YouTube-csatorna)