Szülői örömök elé néznek Gyurta Dánielék

Iszak Eszter és Gyurta Dániel életében új fejezet kezdődik: a Blikk megtudta, hogy a műsorvezető az első közös gyermekükkel várandós.

2024. február 15., 17:43

Szerző:

Iszak Eszti és Gyurta Dániel hamarosan anyai és apai örömök elé néz, ugyanis a Blikk információi szerint kisbabát vár a műsorvezető. A sztárpár hónapokig titkolta azt is, hogy eljegyezték egymást a Maldív-szigeteken 2021-ben, majd szintén sokáig csak találgathattak a rajongók arról, hogy kimondták-e egymásnak a boldogító igent. 2022 júliusában, egy titkos ceremónia keretein belül fogadtak örök hűséget egymásnak. Az álomesküvő több napig tartott, a Le Til Kúriában volt az igazi amerikai filmbe illő lagzijuk, amilyenre Eszti mindig is vágyott.

„Remélem, megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké, de most nagyon boldogan írom le nektek is” – magyarázta akkor Iszak.

A műsorvezető posztját elárasztották a lájkok, az eljegyzéshez gratulált többek között Horváth Éva, Rubint Réka, Nádai Anikó és Vasvári Vivien is.

A homokos tengerparton megejtett lánykérést ide kattintva tudja megnézni.

Az álompár kapcsolata szintet lépett, és nemsokára bővül a családjuk, ugyanis a szőke szépség kisbabát hord a szíve alatt. Bár a magánéletéről mindig is kevés részletet osztott meg a nyilvánossággal, azt már évekkel ezelőtt elárulta, hogy családra és gyerekre vágyik – írja a lap.

„Kevesen tudják rólam, de nagyon családcentrikus vagyok, imádom a gyerekeket! Mindenképpen szeretnék majd egyszer családot, már én is 30 éves vagyok, és bár nem érzem magam annyinak, el tudom képzelni, hogy hamarosan édesanya legyek. Szerencsére a szüleim soha nem szóltak bele az életembe, nem is faggatóznak ez ügyben, maximálisan megbíznak bennem és a döntéseimben”

– magyarázta évekkel ezelőtt Eszti, aki, azt is kiemelte, hogy folytatná a családi hagyományokat, és ha majd egyszer kislánya születik, Eszternek nevezi.

Bár Daninak és Esztinek nagyon sűrűek és pörgősek a mindennapjaik, a kismama úgy gondolja, ez nem akadály arra, hogy bővüljön a családjuk.

„Azt gondolom, egy modern anyuka mindent meg tud oldani, és az sem baj, ha a gyermeke is hozzászokik a pörgéshez. Én magam is nagyon pörgős nő vagyok, ha úgy alakul, hogy családom lesz, biztos viszem majd magammal az utazásokra a picit is”

– vallotta be.

A Blikk úgy tudja, a gyönyörű tévés augusztusra várja a kisbabát és már a barátaik körében is elújságolták az örömhírt.

Nem sokkal cikkünk megjelenése után Eszti maga is megosztott egy fotót, ahol ő, a férje és egy ultrahangos kép látható, vagyis boldogan kürtöli világgá áldott állapotát.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba - dfp.hu