Újdonságot vezet be a Lidl, így lehet vele jelentős összeget megtakarítani

A Lidl hűségprogramja már régóta elérhető, a legújabb frissítéssel sokat spórolhatnak a vásárlók.

2024. október 9., 11:49

Szerző:

A Lidl jutalmazási rendszere már régóta aktív, és Magyarországon is elérhető a vásárlók számára. A vevők az applikációban érhetik el a törzsvásárlói kártyájukat, és arra gyűjthetnek pontokat. Ha elérnek egy bizonyos összeghatárt, akkor jutalomban részesülnek, ami sokszor ingyenes terméket jelent. Ezt a rendszert bővítik most ki – írta meg a southwalesargus.co.uk.

Így változik a Lidl jutalmazási rendszere

A Lidl applikációban már régóta elérhetőek bizonyos kedvezmények. Vannak kuponok, melyekkel az akcióban szereplő termékek olcsóbban vásárolhatóak meg, illetve meghatározott összeghatáronként ingyenes termékeket, jutalmakat kapnak a vásárlók. Ezt a funkciót bővíti tovább a Lidl, az Egyesült Királyságban már életbe is lépett az újítás.

A southwalesargus.co.uk írta meg, hogy a Lidl kibővíti a jutalmazási rendszert, és már 10 fonttól, vagyis nagyjából 4800 forinttól ingyenes terméket kínálnak a vásárlóknak. Ezek péksütemények, például fánkok, muffinok, de brownie is szerepel a listában.

Azok az vásárlók, akik megtakarításra vágynak… örüljenek! A Lidl hivatalosan is bejelentette Lidl Plus jutalomrendszerének izgalmas új kiegészítéseit

– olvasható a Lidl közleményében.

Ám nem csupán ingyenes termékeket kaphatnak a vásárlók, mivel bizonyos összeghatár felett, akár 10 százalék kedvezményt is kaphatnak a teljes vásárlásukra. Utóbbival pedig akár jelentős összeget tudnak megsprórolni havonta az emberek. A Lidl közleményéből kiderült, az újítás már elérhető az Egyesült Királyságban, így a vásárlók bármelyik üzletben igénybe vehetik a kedvezményeket.

Költsön el 10 fontot (4 800 forintot) a Lidlben egy hónapon belül, és ajándékba kap egy édes pékárut.

Költsön el 50 fontot (24 ezer forintot) a Lidl-ben egy hónapon belül, és kap egy ajándék gyümölcsöt.

Költsön el 100 fontot (48 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és kap egy ingyenes terméket.

Költsön el 150 fontot (~72 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és kap egy ingyenes terméket.

Költsön el 250 fontot (~120 ezer forintot) a Lidl-nél egy hónapon belül, és 10% kedvezményt kap a következő vásárláskor.

A Lidl közleményéből kiderült, hogy egy család az Egyesült Királyságban átlagosan 157 fontot költ el hetente az üzletükben, így a számításaik szerint a megtakarításuk akár 15 font is lehet.

Arról még nem érkezett információ, hogy az Egyesült Királyságban bevezetett újdonság, megérkezik-e Magyarországra vagy sem.

 

(Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: Kevin Reitz / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP) 

12:03

Továbbra sincs egyértelmű terv arra, hogy Magyarország a közeljövőben hogyan érheti el az 1000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos átlagbér szintjét. Az mindenesetre biztos, hogy az Orbán Viktor által is vázolt cél akár komoly problémát is okozhat.