Sallai Nóra férje friss információkat árult el felesége állapotáról

Sallai Nóra kisfia elhunyt a balesetben, a színésznő férje nyilatkozott most nagyon röviden, és kiderült az is, milyen büntetésre számíthat a vétkes BMW sofőrje.

2024. október 9., 07:57

Szerző:

Lassan két hete már, hogy Sallai Nóra színésznő szeptember 27-én autóbalesetet szenvedett Alsónémediben. Úgy tudni, hogy egy családi látogatásról tartottak éppen hazafelé, amikor bekövetkezett a tragédia. A 44 éves színésznő egy Opelt vezetett, és egy mellékutcából kanyarodott ki a főútra, amikor belecsapódott egy hatalmas sebességgel érkező BMW. A Jóban-rosszban című sorozatból, de szinkronhangként is jól ismert színésznő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is intenzív osztályon ápolják. Ötéves kisfiával kapcsolatban jó ideig csak annyit lehetett tudni, hogy a helyszínen újraélesztésre volt szükség, hétfőn azonban megérkezett a szörnyű hír, miszerint Bende az életét veszítette a balesetben.

Nyilatkozott Sallai Nóra férje

A TV2 Tények című műsora érte el Sallai Nóra férjét. Maga a beszélgetés nem került adásba, Marsi Anikó mindössze tolmácsolta a férfi szavait, aki azt mondta, hogy a felesége állapota egy kicsit javult, de még mindig nagyon súlyos, és hosszú rehabilitációs időszak vár rá. Aki teheti tehát, az menjen el vért adni, a múlt héten publikált felhívás ugyanis még mindig érvényben van. Alább tudja megtekinteni a vonatkozó interjút, ami tartalmaz egy videófelvételt is a balesetről.

Sallai Nóra balesetének okozója ilyen büntetésre számíthat

Bár elvileg Sallai Nórának elsőbbséget kellett volna adnia, amikor a főútra kikanyarodott, a BMW a megengedett sebesség több, mint kétszeresével érkezett, így a színésznőnek esélye sem volt észlelni, hogy érkezik egy jármű, aminek elsőbbséget kéne adnia. A fekete kocsiban a hírek szerint nyolcan ültek, közülük aki tudott, az kimászott a roncsból és elmenekült.

A Story.hu megkeresett egy szakértőt, dr. Lichy József ügyvédet azzal kapcsolatban, hogy milyen büntetésre számíthat a BMW sofőrje. A jogász többek között a következőket válaszolta:

„Halmazati büntetésként a bíróság már 1-7,5 évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhat. Ezt a bűncselekményt nem lehet megúszni felfüggesztett szabadságvesztéssel, gyakorlati tapasztalataim alapján 3-3,5 év környékén lehet majd a ténylegesen kiszabott szabadságvesztés mértéke.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)