Friss információk Sallai Nóra balesetéről: többen is ülhettek a száguldó BMW-ben

Sallai Nóra és kisfia a hétvégén szenvedett súlyos balesetet, a színésznő azóta is válságos állapotban van.

2024. október 2., 07:51

Szerző:

Sallai Nóra és ötéves kisfia egy családi látogatásról tartott hazafelé pénteken, amikor Alsónémediben autóbalesetet szenvedtek. A 44 éves színésznő egy Opelt vezetett, és egy mellékutcából kanyarodott ki a főútra, amikor belecsapódott egy hatalmas sebességgel érkező BMW. A Jóban-rosszban című sorozatból, de szinkronhangként is jól ismert színésznő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is élet és halál között lebeg, a kisfiával kapcsolatban annyit lehet tudni, hogy újraélesztésre volt szükség. A BMW-ben két fiatalt találtak, akik végtagsérülésekkel kerültek kórházba.

Újabb információk Sallai Nóra balesetéről

Azt eddig is lehetett tudni, hogy egy 18 és egy 21 éves személy volt a BMW-ben, de a Blikk friss cikkében a következők olvashatóak:

„A borzalmas ütközés után többen is elmenekültek a helyszínről, míg két társuknak a sérülései miatt erre esélyük sem volt.”

Az autóban ezek szerint legalább négyen ültek, de aki tudott, elmenekült a helyszínről. A friss információk szerint a BMW sofőrje ittas lehetett, és a gépjármű világítása sem működött rendesen, így Sallai Nórának esélye sem lehetett észlelni, hogy egy autó közeledik azon az úton, amelyre ki akart kanyarodni.

„Jelenleg is élet-halál között lebeg”

– többek között ezt nyilatkozta Sallai Nóráról hétfőn a barátnője, Bodgányi Titanilla a story.hu megkeresésére.

Sallai Nóra balesete kapcsán a nyilvánossághoz fordultak

Több hazai színészkolléga megosztotta az alábbi felhívást Sallai Nóra autóbalesete kapcsán, mi Józan László Facebookjáról idézzük a bejelentést, amit egyébként többek között Csonka András és Járai Kíra is megosztott:

„Kedves Művészek, Kedves Kollégák!
Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége.
Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának.
A leggyorsabb lehetőség erre a mai napon adódik a Duna Plázában, ahol 18 óráig van lehetőség vért adni: Duna Plaza, XIII. kerület, Bp., I. emelet, a Posta mellett.
Továbbá, október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra.
Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett.
[...]
A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását vércsoporttól függetlenül.”

Az alábbi poszt további adatokat tartalmaz, amik azok számára fontosak, akik vállalják, hogy elmennek vért adni.

(Kiemelt kép: Facebook/Józan László)