Brutális autóbalesetet szenvedett a Való Világ győztese – videó

A Való Világ 8 győztese, az egykori VV Soma a fénykép mellé azt írta, nagyon örül, hogy nem egy Suzuki Swiftben utazott.

2023. augusztus 7., 12:01

Szerző:

Keményen belénkjöttek” – mondja a Való Világ 8 győztese frissen publikált videójában. VV Soma, azaz polgári nevén Farkas Soma a 2016-os realityt nyerte meg, és a médiaszemélyiség egy összetört Audit mutat friss, de 24 óra után automatikusan eltűnő Instasztorijában.

„De örülök, hogy nem egy Suzuki Swiftben ültem”

– írja a videóhoz Farkas Soma. A felvételen jól látszik, hogy a gépjárműbe a vezetőülés felől csapódhatott bele a másik autó, a bal első fényszóró van a leginkább összetörve. A kocsiban mindkét légzsák működésbe lépett. A pletykák szerint egy ittasan vezető sofőr csapódott bele a szabályosan közlekedő realitysztár autójába.

Farkas Soma a VV-győzelem után többek között a Pumpedék című realityben is feltűnt, de az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani róla, igaz, az Instagramon továbbra is bő 75 ezer ember követi. A fiatalember a legutóbbi Való Világ-szériában is feltűnt, igaz, csak mellékszereplőként, VV Vivivel együtt.

Megdöbbentő egybeesés, hogy nagyjából ezzel egyidőben egy másik RTL-es reality, az X-Faktor egyik sztárja szintén autóbalesetet szenvedett, de úgy tűnik, Mehringer Marciék balesete még a fentieknél is durvább volt.

(Kiemelt kép: Farkas Soma Instagramja)