Botrány a Való Világ 11 döntőjében: a második helyezett nem volt hajlandó megölelni a 36 milliót nyerő győztest

VV Melina, VV Kriszti és VV Rico között dőlt el a fődíj sorsa a Való Világ 11-ben.

2023. március 6., 07:39

Szerző:

Vasárnap este volt az RTL Kettőn a Való Világ 11 döntője. Miután VV Reninek egy szimpátiaszavazás után távoznia kellett, a fináléba három játékos jutott: VV Melina, VV Kriszti és VV Rico. Már az is beszédes, hogy a legtöbbet drámázó/szexelő játékosok el se jutottak a döntőig. Akikről a legtöbbet írtak a lapok, azaz az elmúlt három és fél hónapban, azaz VV Lamin, VV Bibi, VV Piros, VV Barna és VV Reni, nem is kerültek be a fináléba.

De végül a három döntős közül is azt választották a szavazók, akiről mondhatni, hogy a legvisszafogottabb volt az egész játék alatt. VV Rico lett a harmadik, és végül VV Melina orra elől VV Kriszti elvitte a 36 milliós fődíjat. Az alábbi, az eredményhirdetés pillanatait bemutató videón jól látszik, hogy a második mennyire nem örül a helyezésének. 1:08-nál a friss győztes VV Kriszti odarohan a második helyezett VV Melinához, hogy megölelje, de az ezüstérmes hátrálva kimenekül az ölelésből és inkább a kezét nyújtja, hogy az ölelésből kézfogás legyen.

 

VV Kriszti tehát azzal érdemelte ki a nyereményt, hogy úgy bírt ki 103 napot a villában, hogy semmilyen botrányba nem keveredett bele. Emlékezetes pillanatai azért neki is voltak, ezeket gyűjti össze az alábbi összeállítás.

A 36 milliós fődíj azt jelenti egyébként, hogy VV Kriszti óránként kb. 14 500 Ft-ot keresett azzal, hogy a kamerák előtt élt csaknem három és fél hónapig.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)