Az X-Faktor sztárja nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett, jó ideig nem koncertezik most

Mehringer Marci, a legutóbbi X-Faktor sztárja egy fesztiválra ment a csapatával, amikor balesetet szenvedtek.

2023. augusztus 7., 11:16

Szerző:

Mehringer Marci, az X-Faktor 10. évadának felfedezettje sokkoló videót publikált. Az Ördögkatlan fesztiválra tartott a csapatával, amikor valamennyi közlekedési szabályokat betartva autóbalesetet szenvedtek. Az énekes is megsérült, de jól van, csapatának az egyik tagja, akit Frick néven említ a videóban, életveszélyes sérüléseket szenvedett, bár stabil az állapota, most hosszas rehabilitációnak néz elébe.

Mehringer Marci hozzáteszi, hogy a személyi sérülések mellett minden hangszerük szintén odaveszett, amiknek a pótlásához sok idő és még több pénz szükséges. A baleset után a zenész a Fábián Juli Emlékalapítványtól kap segítséget, illetve köszönettel veszik a rajongók támogatását is.

„Minden forgalmi szabályt betartva, 120-as sebességgel voltunk úton koncertről koncertre, autópályán. Durrdefektet kaptunk, kisodródtunk, megugrott a busz, elrepültünk. Az isten sem tudta volna megfogni azt az autót. A légy és a gyufásdoboz példája volt. Láthatjátok a képeken. Senkinek sem kívánunk hasonlót”

– teszi hozzá Mehringer Marci a balesetről Instasztoriban. Az alábbi videón csapatának tagjai láthatók a kórházi ágyakon.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/X-Faktor)