Durva autóbalesetet szenvedett a Sztárban sztár leszek! énekese: eltört az arc- és homlokcsontja

Szaszák Zsolt a Sztárban sztár leszek! tavalyi évadában szerepelt, borzalmas balesetet szenvedett, de túlélte.

2022. november 9., 08:07

Szerző:

Valamivel több, mint egy éves a Sztárban sztár leszek! alábbi videója, amiben Szaszák Zsolt nyilatkozik éppen. A most 23 éves énekes-színész a TV2 népszerű utánzós versenyében a tizedik helyig jutott tavaly.

Félelmetes hírt közölt szerdán a Bors Szaszák Zsoltról: október 26-án este súlyos autóbalesetet szenvedett, kórházba került. A fiatalember a következőképpen meséli el, hogy hogyan történt a baj:

„Hódmezővásárhelyről a Szegedre vezető gyorsforgalmi úton haladtam, a megengedett száz helyett 90-es sebességgel. A távolban két pislákoló fényt láttam, úgy érzékeltem, hogy a külső sávban halad egy jármű. Minden egy szempillantás alatt történt, ugyanis amikor sávot akartam váltani, felvillant egy fék- vagy helyzetjelző lámpa, ebben a pillanatban már be is következett a hatalmas csattanás”

Szaszák Zsolt azt mondja, a saját lábán ki tudott szállni az autóból, de dőlt a homlokából a vér. Szinte rögtön megérkezett a segítség, kórházba került, ahol órákig műtötték. A fiatal színész a következőképpen írja le, hogy milyen sérüléseket szenvedett:

„a két szemem alatt az arc- és a homlokcsont eltört, az orrom felismerhetetlenségig roncsolódott és az orrnyergem 3 milliméterre állt meg az agyamtól, gyakorlatilag ennyin múlt, hogy életben maradtam.”

Szaszák Zsolt arcát és orrát több műtéttel sikerült helyreállítani, elsején arcgipszben hagyta el a kórházat. A színész-énekes most szüleinél lábadozik, és azt reméli, hogy december végén már újra munkába állhat.

Emlékezetes, hogy a Sztárban sztár leszek!-nek ugyanebből az évadából egy másik férfiénekes is balesetet szenvedett idén. Bognár János volt az, akit Olaszországban elgázolt egy motoros. A baleset tragikus következményekkel járt: az 53 éves énekes egy hónap kóma után szeptemberben elhunyt.

(Kiemelt kép: Szaszák Zsolt Instagramja)