A trágár balhé után kórházba került a Való Világ sztárja, amikor visszakapta a telefonját, üzent is

A Való Világ 10-ből ismert VV Virág amint visszakapta a telefonját, törölte a botrányos videókat és tiszta vizet öntött a pohárba.

2023. július 22., 07:09

Szerző:

Két sokkoló posztot tett közzé a Való Világ 2021-22-es szériájából ismert VV Virág csütörtökről péntekre virradóra. A legfontosabb részleteket itt olvashatja el, de a lényeg, hogy sokkolóan vulgáris összetűzésbe keveredett a vőlegényével, és az egészet élőben közvetítette az Instagramon. Az adás nézői ki is hívták a rendőröket, már csak azért is, mert VV Virág egy ponton sírva mondta a kamerába, hogy:

„segítsetek lécci!”

A videóban bántalmazás nem látszott, a szemmel láthatóan bódult VV Virág azonban a következőket mondta a párjának:

„te csaptál meg, így indult az egész!”

Nos, a sztori innen úgy folytatódott a Blikk tudósítása szerint, hogy a rendőrök valóban kiérkeztek. VV Virág párja azt mondta a videón, hogy az egykori realityszereplő gyógyszerre ivott alkoholt aznap este, és ez a kiérkező járőrök igaznak találták. Mivel VV Virág a rendőrök kiérkeztekor önkívületi állapotba került, a médiaszemélyiséget megbilincselték és így vitték be a kórházba.

Péntek késő délutánra aztán VV Virág állapota stabilizálódott, és a 75 ezer követővel rendelkező influenszer a telefonját is visszakapta. Ekkor törölte az éjszaka posztolt két videót, és a következő üzenetet publikálta 24 óráig elérhető sztoriban, a VV Virág által írtakat változatlan formában közöljük:

„szóval a tegnap esti történtek félreérthetően jöhettek le nektek. Önkívülietlen állapotban voltam. Nem vert meg a párom, meg senki sem. Kérem az újságírókat is, hogy ezeket a durva cikkcímeket fejezzék be. Köszönöm, jól vagyok, cukik vagytok, hogy ennyien írtatok nekem.”

További videóban VV Virág tisztázza, hogy nem azért esett neki a ruhaszárítónak, mert bántotta bárki, hanem csak hátrafelé menve elbotlott az ágyban.

„Kórházba sem azért vittek, mert én meg vagyok verve vagy bármilyen nyom lenne rajtam, mert semmi nincsen, csak nem voltam igazából magamnál és beszámítható állapotban. Úgyhogy ezért be kellett vinni. A többit meg nem részletezném”

– próbál VV Virág pontot tenni az ügy végére.

(Kiemelt kép: VV Virág Instagramja)