Brutális összetűzésbe keveredett a párjával a Való Világ sztárja, videójában segítségért könyörög

A Való Világ 10-ből ismert VV Virág brutális videót posztolt, azt állítja, a párja bántalmazta őt.

2023. július 21., 07:51

Szerző:

2020 novemberétől 2021 februárjáig tartott a Való Világ 10, ebben az évadban tűnt fel VV Virág, aki a versenyben a hetedik helyig jutott, majd egy ideig egy másik villalakóval, VV Danival volt kapcsolatban. A polgári neve Ledneczky Virág, és tavaly nyáron készült róla egy fotó, amin Shane Tusuppal csókolózik. A realityszereplő utólag azt mondta, hogy szerinte is ő lehet a képen, de nem emlékszik az esetre.

Azóta VV Virágnak új párja van, akivel azonban brutális összetűzésbe keveredtek az alábbi két videó tanúsága szerint. Az első felvételen hatalmas kiabálás hallható, és VV Virág mutatja az arcát a kamerának. Később azzal vádolja a párját, hogy:

„megcsaptál!”

VV Virág az elképesztően brutális és trágár videón tagadja, hogy drogot fogyasztott volna, de azt elismeri, hogy ivott alkoholt, viselkedésén látszik is, hogy nem józan. A videó egy pontján nekiesik a ruhaszárító állványnak, miközben a felvételen hallható férfihang válogatott sértésekkel szidalmazza.

„Úgy feljelentelek, te! Elvitetlek!”

– fenyegetőzik a férfi, akit VV Virág a videón Balog Sanyiként nevez meg.

„Kell a botrány? Kell. Tessék”

– mondja VV Virág önmagának, illetve a kamerának-követőinek az alábbi videóban.

Az éjszaka közepén posztolt videók közül a másodikban talán még durvábban, még trágárabb szitkokkal folytatódik az összetűzés. Egy ponton VV Virág a következőket mondja a kamerába, sírva fordulva a követőihez:

„segítsetek lécci!”

VV Virág és a párja is azt mondják, hogy kihívták a rendőrséget. A férfi a második videó felvétele közben édesanyjával beszél telefonon, és ragaszkodik hozzá, hogy nem bántotta VV Virágot.

„De, te csaptál meg, így indult az egész!”

– állítja az egykori realityszereplő a sokkoló és megrázó felvételen.

(Kiemelt kép: VV Virág Instagramja)