VV Merci Dubajban volt: Semmibe voltam nézve

VV Merci: „sokan félreértették, hogy én miért megyek ki Dubajba.”

2023. április 14., 14:52

Szerző:

Dubajban nyaralt a Való Világ 10 harmadik helyezettje, VV Merci. A vőlegényével együtt járták be a magyar hírességek egyik kedvenc úti célját, és a realityszereplő-rappernő a következőképpen foglalta össze az élményeiket a Reggeli című műsorban pénteken az RTL-en:  

„fantasztikus volt, tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon furcsa, számomra rossz élmény volt, hogy a férfiak nem köszönnek a nőknek. Sőt, senki, egy »hi sir« és igazából ennyi. Bárhova bementem, én semmibe voltam nézve. Háttérbe szorultam. Akárhogy ki lehettem öltözve, akármi lehetett, senki nem nézett utánam. Nem minthogyha ez vágyam lenne...”

VV Mercit ezen kívül az is zavarta, hogy fehér színű ruhát akart vásárolni egy üzletben, de nem engedték neki, mert mint elmagyarázták, ott a fehér a férfiak színe.

VV Merci hozzáteszi:

„sokan félreértették, hogy én miért megyek ki Dubajba. Csak azt nem értettem, hogy oké, ha egyedül vagyok, akkor még megértem a feltételezést, oké, csak buták vagytok. De a vőlegényemmel vagyok kint és készítem az Instasztorikat...! Szóval ez elég érdekes volt, bár nyilván már megtanultam ezeket kezelni.”

A kimondatlan feltételezés azért annyira mégsem volt vad, tekintve, hogy VV Merci korábban vállalt már videós szexmunkát. Alább lehet mindenesetre megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)