Liptai Claudia akart volna dubajozni, de nem jött össze. Íme miért nem

Liptai Claudia hosszú ideig ki volt ezen borulva.

2021. december 13., 07:38

Szerző:

Liptai Claudia tett egy annyira meghökkentő vallomást az RTL II NőComment című műsorában, hogy kicsit nehéz eldönteni, hogy az ember mennyire vegye komolyan – mindenesetre a színésznő-műsorvezetőnő állítja, hogy teljesen komolyan mondja. Azt méghozzá, hogy egy időben akart menni dubajozni, és ez azért nem jött össze, mert őt nem hívták. Ez pedig kifejezetten rosszul esett neki.

„Énnekem annyira elkeseredett gyerekkorom volt, hogy nagyon sokáig arra gondoltam, hogy mi lenne, ha kurva lennék. De még annak sem kellettem, mert senki nem hívott meg még dubajozni sem. Én ezen ki voltam borulva hosszú ideig. Amikor azt hittem, hogy épp jó nő vagyok. Egyébként tényleg, most ezt komolyan mondom. Volt olyan, hogy azt mondtam: én ezt nem hiszem el, hogy valaki arra sem gondol, hogy engem elhívjanak, hogy odamenjek. Persze lehet, hogy ott annyira nem lettem volna boldog tőle, de rosszul esett. [...] Az is eshet rosszul, ha az emberre nem kíváncsiak”

– meséli Liptai Claudia az alább megtekinthető videóban. A 48 éves médiaszemélyiség egyébként rendszeresen oszt meg hasonlóan meghökkentő dolgokat az életéről ebben a műsorban, csak az utóbbi időben vallott már a teherbeeséséről, illetve arról, hogy egy időben miért aludt késsel a párnája alatt.

(Kiemelt kép: RTL II/Sajtóklub/NőComment)