Liptai Claudia egy időben késsel a párnája alatt aludt, megdöbbentő, hogy miért

Igencsak meglepő okból tette ezt.

2021. november 22., 10:58

Szerző:

Liptai Claudia sosem fogy ki a meghökkentő sztorikból. Legutóbb arról beszélt, amikor üknagyapja felült a ravatalon a saját temetésén, most pedig azt mesélte el, hogy sokáig késsel a párnája alatt aludt. Már maga a tény sem semmi, de az indok, amiért tette, különösen emlékezetessé teszi a sztorit.

„Én nagyon sokáig egy késsel a párnám alatt aludtam. Tudom, hogy hülyén hangzik, de volt egy fikusz a szobában, ami, ha lekapcsoltuk a lámpát, olyan volt, mintha egy farkas lett volna. Nemhogy arrébb toltam volna azt a nyomorult fikuszt, hanem féltem. Féltem, ezért kést raktam a párna alá. Nem gondolkoztam, én barom, azon, hogy ha jön a betörő vagy meg akarnak ölni, akkor az lesz az első, hogy á! van egy kés, nem is kellett hoznom semmit...!”

– mindezt Liptai Claudia az RTL NőComment című műsorában mesélte el. Az alább megtekinthető adásrészletből kiderül az is, hogy Pálmai Anna jelenleg is fél éjszakánként: ha egyedül alszik, nem meri leoltani a lámpát, villanyfénynél alszik el. Mindezt egy szellemekről szóló film hozta ki belőle, pedig a színésznő világéletében bírta a kínzós-öldöklős horrorfilmeket.

(Kiemelt kép: dfp.hu)