Liptai Claudia meglepő vallomást tett arról, hogyan sikerült 40 felett teherbe esnie

Liptai Claudia kislánya születésekor 33, kisfia születésekor pedig 43 éves volt.

2021. december 6., 08:46

Szerző:

Meghökkentő őszinteséggel beszélt Liptai Claudia az RTL II-n a NőComment című műsorban terhességeiről. A vasárnap esti adásban szerepelt többek között Csobot Adél, Pindroch Csaba és Dobó Kata is, de az egyik legemlékezetesebb pillanat a műsorvezetőhöz kapcsolódik.

Az alább visszanézhető adásrészletben arról van szó, hogy egy kutatás szerint a jelenleg 30 fölötti nők 20%-ának soha nem lesz gyermeke. Ezzel kapcsolatban először Balázsovits Edit színésznő jegyzi meg, hogy „szörnyű lenne, ha nem lenne gyerekem”, majd Liptai Claudia önmagát hozza fel példának azokra a nőkre, akik 30, sőt, 40 felett esnek teherbe. A 48 éves színésznő-műsorvezetőnő a következőket mondja:

„amikor nekem a Panka megszületett, 33 éves voltam, és [amikor] a Marci, [akkor] meg 43. Én vagyok minden barátnőmnek, akinek még nincs gyereke, az „ez az, lehet így is!” Ráadásul nem tettem sokat érte, kicsit olyan melegebb padra ültem rá – ahogy a Marci megfogalmazta, szó szerint. Tehát abszolút vállaljuk az Ádámmal, hogy az egy olyan volt, hogy „Áh, ebből nem lesz semmi”. [Majd:] „Hoppá gyerekek! Nézzenek oda, hogy beérett a pete!”.”

A vonatkozó adásrészletet alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: a Nő Comment hivatalos Instagramja)