Gyorshajtás: nem fogja kitalálni, L.L. Junior kocsija mennyivel hajtott lakott területen belül

L.L. Junior megint gyorshajtós botrányba keveredett, de ennek a sztorinak most más a kicsengése.

2024. május 7., 10:53

Szerző:

L.L. Junior-ral szemben súlyos vádak merültek fel megint, de ő ezúttal tagad.

L.L. Junior megint posztolt

Tavaly nyáron volt egy kis gázfröccs a Petőfi hídon, a napokban most olyan helyen ment 99-cel L.L. Junior, ahol csak ötvennel lett volna szabad. Azaz egy km/h híján pont a duplájával hajtott a megengedett sebességnek. Mindezt nem oknyomozó újságírók vagy rosszakarók derítették ki, hanem a Fekete Vonatból ismert rapper ismét maga posztolta.

„Apuka gyere haza”

– írja a megdöbbentő képhez L.L. Junior, akivel kapcsolatban a kommentelők megjegyzik, hogy autóbalesetben veszítette el a kisfiát, igaz, ott nem a kocsi sofőrje volt a hibás. A rapper az Instagramra tette ki a felvételt, amit aztán egy Reddit-felhasználó osztott meg. A posztolt képen az autó műszerfala látszik, ami jól láthatóan jelzi, hogy mennyi a sebességhatár, és hogy éppen mennyivel hajt L.L. Junior.

Plot twist: de nem ő vezetett

A fentiekre L.L. Junior egy újabb Instagramsztorival válaszolt, fontos tényre hívva fel a figyelmet: ezúttal nem ő ült a volán mögött (csak kitette, hogy milyen menő a gyorshajtás?).

„Még egy redditkommentelő/-olvasó IQ-jával rendelkező »ember« is tudja, hogy nem én vezettem”

– áll L.L. Junior kemény felháborodott válaszában, amiben jól odaszúr a redditezőknek, az ember szót idézőjelbe téve.

Előzmények

Amikor tavaly ugyanilyen posztban szerepelt L.L. Junior és kollégája, G.w.M, az Árpád hídon történt baleset után nem sokkal nagy volt a felháborodás. L.L. Junior ekkor egy nyilatkozatban bocsánatot kért ugyan, de azt is meglehetősen egyértelművé tette, hogy nem tartja különösebben veszélyesnek azt, amit csinált.

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés. Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbotránkoztattunk ezzel. A jövőben, ahogy eddig is, jogkövető magatartással fogunk vezetni”

– ígérte a tavalyi eset kapcsán L.L. Junior a Telex nevű hírportál interjújában.

A bocsánatkérésre azután került sor, hogy a rapper posztolt egy nem sokkal később videót az Instagramra tavaly augusztus végén, amivel azt akarta mutatni, hogy ő is milyen gyorsan hajt, de valaki mégis előzi őt.

„Ezek a BMW-sek 130-cal, döbbenet!”

– mondta L.L. Junior a felvételen, amikor egy másik luxusautó lehagyta őt. A rapper videózza is, hogy ő maga pedig százzal ment.

Ekkor látja L.L. Junior, hogy az őt legyorsuló autót G.w.M vezeti, aki puszit dob és integet a volán mögül, és az egész még megdöbbentőbb amiatt, hogy a helyszín egészen egyértelműen a Petőfi híd, ahol a két rapper a Boráros tér felé hajtva rendezett egy kis versenyt.

A 24.hu meg is érdeklődte a rendőrségen, hogy egészen véletlenül nem lett-e eljárás abból, hogy bizonyíték került fel az internetre arról, hogy az egyik rapper 100-zal, a másik pedig még gyorsabban megy a Petőfi hídon, és a rendőrség válasza az volt, hogy de.

„Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát”

– szólt tavaly a BRFK közleménye L.L. Junior ügyében.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)