L.L. Junior és G.w.M is megkapta magát Beattől: Tönkreteszem, meztelenre vetkőztetem

Beat a Fekete Vonatból arra emlékeztet, hogy se L.L. Junior, se G.w.M nem írt olyan számot, amit 64 milliószor néztek volna meg a YouTube-on, ő viszont igen.

2024. február 27., 10:30

Szerző:

Jó egy éve már, hogy L.L. Junior csúnyán összebalhézott az elmaradt koncert kapcsán a Fekete Vonat másik két tagjával, Beattel és Fatimával. Közülük az előbbiről aztán aggasztó hírek érkeztek, egy időben munkásszálláson lakott. A polgári nevén Fehér Tiborként ismert rapper sokat dolgozott szobafestőként, de az RTL-nek adott friss riportjában kifejteti, miért hagyott most fel ezzel a munkával: azt mondja nem lehet ezt a munkát párhuzamosan végezni a zenéléssel.

„Semmi nem marad belőled 10 óra fizikai munka után, nem jutnak eszedbe ilyen dolgok, és nem lesz a tiéd az, ami ezáltal a tiéd lehetne. Nem azért nincs most hétköznapi állásom, nem azért nem járok festeni, mert lusta lennék, vagy mert tök jó azon gondolkozni, hogy mi a francból lesz most megint pénzem meg ilyenek, hanem azért, mert most feltettem mindent erre”

– fejti ki Beat a Fókusz videójában.

Hozzáteszi, hogy bár ha a barátai nem segítenének rajta, nem tudna abban a panzióban élni, ahol most él, ha az ismerősei nem segítenék ki, a jogdíjakból és az alkalmankénti fellépésekből bejövő pénzekből nem tudna megélni. Azért nem nincstelen jelenleg:

„van egy szép lakás, van egy szép család, ahol most sajnos én nem veszek állandó tagként részt, viszont azért az is egy egzisztencia, azt is valamiből össze kellett rakni, fel kellett építeni, amit most bizonyos okokból nekem kényszerűségből ott kellett hagynom. De azért ez nem így van, hogy csak a taknyos zsebkendőm van, ami a zsebemben van. Ez nem így néz ki, csak így tűnik és így állítja be valaki.”

A riport azt sugallja, hogy elég nagy indulat lehet Beatben, ő maga mondja is, hogy az inspirálja a legjobban, ami felbosszantja. Indulatosan válaszol akkor is, ha szóba kerül, hogy más rapperek, például L.L. Junior és G.w.M milyen nagy pénzeket keresnek a tehetségükkel és a hírnevükkel. Pont ők ketten a luxusautóikat is gyakran mutogatják a közösségi médiában. Minderre Beat a következőket mondja:

„a zene mértékegysége, kedves barátom, nem a forint. Bárkit várok nagyon sok szeretettel, tönkreteszem, meztelenre vetkőztetem, ha zenéről, szövegírásról van szó. Tudják ezt ők is, várom őket szeretettel. Az az egyik. A másik: hogy sem G.w.M-nek, sem L.L. Juniornak nincs olyan dala, és az életében nem is lesz, ami több, mint 64 millió nézettséggel bír. 64 millió megtekintése van a YouTube-on annak a dalnak, amit Beat a Fekete Vonatból írt. Ez is egy nézőpont!”

Beat azt is mondja, hogy a legjobban most a főtt étel és a gyerekei hiányoznak neki a leginkább az életben. Érdemes megnézni a teljes interjút alább.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)