L.L. Junior lebuktatta magát, de megbánta a G.w.M-mel közös videót: Nagyon sajnálom

Rendőrségi ügy lesz L.L. Junior videójából, amit az Instagramra posztolt, és amiben G.w.M is feltűnik, és amiben a rapper szerint nincs is semmi különös.

2023. augusztus 27., 06:13

Szerző:

Csütörtökön botrányos, bár azóta már eltűnt videót posztolt L.L. Junior az Instagramra. A rapper azt akarta mutatni, hogy ő is milyen gyorsan hajt, de valaki mégis előzi őt, de azért a sztori nem ennyire egyszerű.

„Ezek a BMW-sek 130-cal, döbbenet!”

– mondta L.L. Junior a felvételen, amikor egy másik luxusautó lehagyja őt. A rapper videózza is, hogy ő maga pedig százzal ment.

Ekkor látja L.L. Junior, hogy az őt legyorsuló autót G.w.M vezeti, aki puszit dob és integet a volán mögül, és az egész még megdöbbentőbb amiatt, hogy a helyszín egészen egyértelműen a Petőfi híd, ahol a két rapper a Boráros tér felé hajtva rendezett egy kis versenyt.

A 24.hu meg is érdeklődte a rendőrségen, hogy egészen véletlenül nem lett-e eljárás abból, hogy bizonyíték került fel az internetre arról, hogy az egyik rapper 100-zal, a másik pedig még gyorsabban megy a Petőfi hídon, és a rendőrség válasza az volt, hogy de.

„Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát”

– szól a BRFK közleménye, ami alapján az ember elgondolkodik, hogy a rendőrségnek vajon mennyi időre lehet szüksége ahhoz, hogy egy fél perces videót megnézzenek.

Mindenesetre a Telex nevű hírportál ezek után már nem a rendőrséget, hanem magát L.L. Juniort kereste meg. A rapper nem tagadja, hogy megtörtént, ami a videón látható (hogyan is tagadhatná?), de azt nem ismeri el, hogy bármiféle veszélyt rejtett volna, hogy százzal hajtottak a Petőfi hídon.

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés. Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbotránkoztattunk ezzel. A jövőben, ahogy eddig is, jogkövető magatartással fogunk vezetni”

– többek között ezt nyilatkozta L.L. Junior az esetről.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)