Beat a Népszínház utcában köpködve-ordítozva szidja-fenyegeti L.L. Juniort: videó

A Fekete vonat egyik tagja élőben ócsárolja a másikat: videón Beat trágár kirohanása saját felesége, Fatima és L.L. Junior ellen.

2023. március 31., 09:53

Szerző:

Fehér Tibor, azaz Beat a nyolcadik kerületbe kiabálta bele dühét, amit L.L. Juniorral szemben érez. A Fekete Vonat utcára került rappere azzal kezdi trágár kirohanását, hogy ügyvédre van szüksége, mert elszámolási vitája van a feleségével.

„Nem elég, hogy az utcán vagyok, nem elég, hogy a koncertért alig kaptunk pénzt a 12 millió ígért pénzhez képest – és még meg akartak engem hurcolni”

– Beat nem csak azért dühös, mert a felesége szerinte csaknem egymillió forinttal „megvágta”, de a Blikk című lap szerkesztőségére is igen ki van akadva.

A rapper a Fekete Vonat harmadik tagjára, Fatimára szintén mérges a január koncert kapcsán, amelynek bukásából hatalmas botrány lett.

„Persze kedves áruló kollégáim, Fatimával az élen, nem szólnak, mert ők a másik oldallal vannak, a feleségemmel van, aki bevág engem. [...] Nemhogy segítenének, kamu füveket eladnak nekem hétezer forintért. [..] De az én kis kedves, büdös szájú kurva feleségem megtarthatja az én nyolcszázezer forintomat úgy, hogy utcán vagyok, már az egész országnak tartozom tízezer forinttal”

– dühöng Beat, aki azt is kiabálja, hogy ő mindig adott mindenkinek, de most saját bevallása szerint két napja háromszáz forintja van, így most arra kényszerült, hogy ő kérjen másoktól.

„Hiába voltam ott a színpadon 10 ezer ember előtt, hiába van papír a kezemben, hogy az enyém a pénz. Nem! Itt járkálok 300 forinttal! De a Junior, akinek több százmillió forintja van, gyerekek, ő énekli a 'Hol van az a lányt' a színpadon. Életemben nem fanyalodtam rá, hogy bármelyik homokszexuális számát elénekeljem a színpadon! Van bőr a pofáján, vastag bőr van a pofáján. A faszom nyalja ki azt is. Mert embernek nem nevezném, álljon elém! Állj elém, Junior, ha ember vagy, gyere, állj elém! Ne a háttérből mutyizzál! Gyere, állj elém, öcsém! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én, bazdmeg!  Gyere! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert?! Hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen? Hogy? Mikor 7000-nél van a nullszaldó és 10 ezer a kapacitása a helynek?! 300 emberre csináltuk a befektetést meg az egész próbákat? 300 embernek a bevételére, arra alapoztatok? Vagy kire? Kire alapoztatok, Junior?”

A videó egy része gyakorlatilag fenyegetésként, vagy legalábbis verekedésre kihívásként is értelmezhető.

„Nincs még vége, öcsém, mi még beszélünk, mi még számolunk! Fogunk is, barátom. És ha majd emberként tudsz viselkedni, és nem lesz körülötted testőrség, mert embernek teszed magad, de nem vagy az, a faszomba se vagy. Aztán feljelenthetsz, tesó, én bent is Beat leszek. Ha nekem van pénz a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is a Beat vagyok. Tudod, ki. Aki szétrappeli az agyadat bármikor. Tudod, melyik, emlékszel még rá. Aki úgy felpofozott, mint egy gyermeket annak idején is, amikor kicsit túllőttél a célon. Megteszem bármikor, tesó!”

– ordítja Beat, kifogásolva azt is, hogy L.L. Junior azt nyilatkozta, hogy együttestársai nem tudtak élni a lehetőséggel. Kirohanásában azt is hangoztatja, hogy őt továbbra is szeretik az emberek.

„Felelni fogsz ezért, Junior!”

– ismétli Beat többször fenyegetően, majd azt is elárulja, hogy lánya azt mondja, nem engedi majd, hogy Beat lássa majd születendő unokáját.

A teljes, fél órásnál hosszabb felvételt alább lehet megnézni. Az utolsó néhány perc különösen bizarr, amikor egy fiatalember a Népszínház TV riportereként bemutatkozva Trianonról tesz fel kérdést Beatnek a Blaha Lujza téren.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)