Kulcsár Edina a kommentelőkkel vitatkozva felháborodva védi G.w.M-et: Ismerem a nárcizmust

Kulcsár Edina nem bírta tovább a róluk terjengő pletykákat és elkezdett vitatkozni a kommentelőkkel.

2024. január 25., 08:29

Szerző:

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M tavaly egy fizetős websorozatot indítottak, amiben egy realityhez hasonló eszközökkel mutatnak meg hétköznapi jeleneteket az életükből. A műsorból botrány lett egyrészt, mert volt, aki a közösségi médiában ingyenesen hozzáférhetővé tette a videókat, másrészt azért, mert a megosztott felvételek alapján meglehetősen vad pletykák kezdtek terjedni.

Volt, aki azt szűrte le az epizódokból, hogy Kulcsár Edina minden bizonnyal kisbabát vár, más viszont úgy tudja, hogy G.w.M bekerült a pszichiátriára és/vagy bántalmazta a feleségét. Nos, érthető módon Kulcsár Edina meglehetősen felindult azon, hogy ilyeneket terjesztenek róluk, és hosszú posztban osztotta ki a pletykálkodókat az Instagramon, majd a kommentekben folytatta a szócsatát azokkal, akik jobban hisznek a pletykáknak, mint annak, amit az érintett maga mond.

„Nagyon gáz, hogy ilyen posztot kell írnom, de mivel ma elég erős presszióval szembesültem, így megteszem! Sokan hívtak, hogy nyilatkozzak. Először nem is értettem, hogy mi történt, de aztán felvilágosítottak!
Tehát valakitől valami oldalon elindult egy pletyka, miszerint: »Márk a pszichiátrián van, ahova azután került, hogy engem megvert, és az én anyukám hívta ki rá a rendőröket.« Valami ilyesmi a sztori.
Én ezen először hangosan felnevettem, de aztán ahogy telt az idő és gondolkoztam, úgy lettem egyre dühösebb. Ki az az IDIÓTA, akinek nincs jobb dolga, mint hogy rólunk ilyen abszurd dolgokat találjon ki?!
Aztán azt is hallottam, hogy ez a történet egy olyan embertől származhat, aki a pszichiátrián dolgozik és ő »látta« az én férjemet és hallotta, hogy azért van bent, mert engem »megvert«.
Ha ezt tényleg így látta ez a nagyon »figyelmes« ottdolgozó, akkor csak az lehet a magyarázat, hogy ő is egy pszichiátriai eset és mást lát mint ami a valóság (ez esetben jobbulást kívánok neki) vagy egész egyszerűen ez egy unatkozó ember, akinek feltehetőleg nem vagyunk szimpatikusak, így kitalált egy szaftos történetet és elkezdte híresztelni, mert jó érzéssel töltötte el...
FELHÁBORÍTÓ, hogy a férjemről (aki számomra tökéletes) ilyen mocskolódó hazugságok terjednek. És egyáltalán milyen világban élünk, hogy ilyen büntetlenül megtörténhet?! Elég sűrűn becsületsértésnek és rágalmazásnak vagyunk kitéve. Ha véletlenül el is jut hozzánk egy hír, amiktől egyébként tudatosan elzárkózunk, akkor próbálunk ezekkel nem is foglalkozni, de ma már azt is megkaptam, hogy ha nem reagálok erre, az egyenlő azzal, hogy elismerem, hogy a hír igaz! NONSZENSZ!
Ha valaki tudja, hogy ki volt az, akitől ez az abszurd sztori elindult, az legyen kedves szóljon nekem!
Én egy nagyon türelmes és elfogadó ember vagyok, de ez most az én határomon is túlment!
Végezetül pedig csak annyi, hogy nagyon jól vagyunk. A lehető legnagyobb szeretetben és boldogságban éljük a mindennapjainkat, amit az év elején szerettünk volna megkoronázni, jó pár socialmédiamentes nappal.”

Erre az egyik kommentelő azt kérdezi, hogy ha úgysem igazak a pletykák, akkor miért magyarázkodik Kulcsár Edina. Erre a háromgyerekes anyuka a következőket válaszolja:

„nem tudom, hogy olvastad-e a posztomat végig, bár nyilván hülye kérdés, mert ha olvastad volna, akkor abban meg is találtad volna a választ a kérdésedre! Ma ültem a szalonomban, a munkatársaimmal, és miközben szembesültem ezzel a sztorival, éppen ezt mondtam nekik! Hogy ha nem posztolok, akkor egyesek azt hiszik, hogy igazak a pletykák, ha meg posztolok, akkor ezt fogják írni! És tessék! Itt vagy most te is! Küldöm is nekik, hogy meg tudjam írni, hogy na ugye én megmondtam! De, hogy válaszoljak is, a »magyarázat« nem neked szólt! Hanem azoknak, akik szeretnek és aggódtak értem. Kívánom, hogy egyszer kerülj hasonló helyzetbe… vagy valamelyik családtagod, hogy a saját bőrödön tapasztald meg ezt a helyzetet. És nem rosszból írom ezt, hanem, hogy okosabb legyél és ne írj többet ilyet!”

Megint más egy kommentben diagnosztizálja G.w.M-et nárcisztikusként (illetve a kapcsolatot minősíti nárcisztikusnak, de nyilván a rapperre gondol az illető):

„Edina, minden tiszteletem a tiéd, de mindenki a saját szemével láthatja és a saját fülével hallja, ahogy Márk veled beszél a privát videókban. Én csak azt tudom mondani, mint külső szemlélő és mint olyan, aki szinten élt már nárcisztikus kapcsolatban, hogy őszintén kívánok neked erőt ehhez, és kitartást. Egyszer te is belátod majd, hogy ez az ember szarba sem vesz téged. És ha így beszél veled videókban, akkor hogy otthon, ha más nem hallja? Drága Edina. Erőt kívánok mindenhez a felismeréshez!”

Erre pedig a következő Kulcsár Edina válasza:

„ezt most nem értem. Pontosabban még ha így is lenne, ahogyan azt te látod, akkor sem vág ide a sztorihoz. Vagy arra célzol, hogy mert egyesek a vicceit nem tudják értelmezni és ebből arra következtetnek, hogy engem »szarba sem vesz«, akkor tök jogosan talál ki valaki olyat, hogy ő engem megvert, meg pszichiátriára került? Tök oké, hogy megpróbálják lejáratni alaptalan sztorikkal? Mert szerintem nagyon nem oké! Konkrétan bűncselekmény! Ahogyan az sem oké, hogy most ezzel a kommenteddel, azt próbálod másokban is elültetni, hogy ő engem semmibe vesz. Őszintén kívánom, hogy mindenki találjon egy olyan őszinte, tisztaszívű valakit, aki ennyire képes őt szeretni, amennyire engem Márk! Nyilván a szerelmünk és a tűz ami közöttünk van, az nem holmi videókra való! A vicc és amilyenek vagyunk, az már inkább. Ha valaki ezeket nem tudja értelmezni, akkor odébb kell állni és nem hülyeségeket terjeszteni. Én sem ítélkezem azok felett, akik prűdek, álszentek vagy sablonos életet élnek. Mások vagyunk és kész. Akivel tudok azonosulni azt nézem, akivel nem, azt nem. Ennyire egyszerű.
Szóval köszönöm az őszintének tűnő aggódó kommented, de amit felismerek, az csupán az emberi butaság! A rosszindulat! Az, hogy egy bolond százat csinál… és hogy egyre borzasztóbb ami körbevesz minket. Hogy az emberek egymás ellenségei… hogy nem támogatják egymást, hanem minden szart ráhúznak és ilyen hülyeségek kerekednek belőle. Mélységesen felháborít!
A felismerés az életemben már megtörtént, de ez a múltamban volt, ezért is vagyok most nagyon boldog Márk mellett! Nekem ő tökéletes. Úgy szeretem ahogy van. Ismerem a nárcizmust, és az nem itt kezdődik. A sok erőt inkább ehhez a rettentő sok idiótához kívánd. Köszi még egyszer”

A kommentcsatába egyébként maga G.w.M is bekapcsolódik itt-ott, azzal például, hogy aki itt kritizálja őket, az nyilván csak azért teszi, mert híres vagy népszerű akar lenni.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)