Kulcsár Edina és G.w.M saját, fizetős realityt indított – kiderült a címe és az ár is

Ennyiért lehet nézni online Kulcsár Edina és G.w.M életéről szóló, háromnaponként jelentkező, online műsort.

2023. november 10., 12:24

Szerző:

Kulcsár Edina nagy bejelentést tett az Instagramon: ő és férje, Varga Márk, azaz művésznevén G.w.M egy új, saját, előfizetős realityt indítanak az Instagramon. A háromnapos rendszerességgel jelentkező adás címe az lesz, hogy

„Vargáék”,

de a bejelentkezésekben minden bizonnyal szerepelni fog Kulcsár Edina két idősebb gyermeke is, akiknek a vezetékneve nem Varga, hiszen az ő édesapjuk Szabó András Csuti.

A Vargáék előreláthatólag decemberben indul majd be, írja az anyuka-médiaszemélyiség az Instagramon sztoriban, és megrendezett jelenetek helyett tényleg a család életének valós történéseit mutatja majd be. Egyhavi előfizetés 2000 Ft-ba kerül egyelőre, bár Kulcsár Edina említi, hogy ez a jövőben emelkedhet – akik most előfizetnek, azoknak azonban ennyi marad. Ma, azaz péntek este várható az első rész, péntek délelőtt a projekt 130 előfizetőnél tartott.

De a házaspár azokat is szívesen kiszolgálja, akik a videó helyett/mellett az írott szöveget (is) szeretik. Nekik G.w.M egy saját, önéletrajzi könyvvel fog kedveskedni a közeljövőben, ha a tervét valóra váltja. Így fogalmaz erről a lehetőségről szintén automatikusan eltűnő sztoriban:

„hatalmas érdeklődés lett, ez a kis gondolat, hogy könyvet írok magamról… […] Nagy vihar lenne ez az életrajzi könyv az országnak! Tele lenne nyomdafestéket nem tűrő sztorival is… viszont hatalmas erőt adna a magamfajta srácoknak, csajoknak! Az elmúlt 3 évem csak a hab a tortán, de leesne az álla mindenkinek szerintem! Gondolkodom rajta!”

Szóval a könyv még csak terv, de új szám-videó már van is, ha gondolja, hallgasson bele!

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)