Kulcsár Edina megvédte G.w.M-et: Hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés

G.w.M felindulva kiabált egy bevásárlóközpontban, hogy ezen kívül mi történt még, azzal kapcsolatban a szemtanúk nagyot tévedtek Kulcsár Edina szerint.

2023. szeptember 12., 10:06

Szerző:

A Blikk megtudta, mit mondanak az érintettek a Kulcsár Edina és G.w.M állítólagos hatalmas vitájáról. Merthogy arról keringenek pletykák az interneten, hogy a rapper trágár kirohanásban hordta le a feleségét egy bevásárlóközpontban. Többek között a következőket írja valaki:

„undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabál a barátnőjével… Hátra fordulok és kit látnak meg a szemeim! Hát, ez Kulcsár Edó és a kanija! Olyan idegbe volt JLS, hogy azt hittem, pofon is csattanni fog. Edina meg csak állt ott csendben, látszott rajta, kellemetlen neki az egész!”

Kulcsár Edina a fentiekkel kapcsolatban nyilatkozott tehát a Blikknek, és tagadja, hogy kiabált volna vele G.w.M, azaz polgári nevén Varga Márk. Az eset nem volt más, csak a rapper reakciója egy telefonhívásra, amit éppen akkor kapott:

„Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva.”

Kulcsár Edina még például a következőket is hozzáteszi:

„szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban.”

Kulcsár Edina és G.w.M lassan két éve vannak együtt, kislányuk, Amara idén májusban született meg.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)