Íme, G.w.M exének válasza a rapper trágár kirohanására

Nagy Melanie megszólalt, miután exe a közösségi oldalán szidalmazta.

2022. április 6., 07:46

Szerző:

Mint megírtuk, G.w.M és exe, Nagy Melanie még mindig nem tudtak megállapodni a szakításukat követően, legfőképp két közös gyermekükön megy a vita. A rapper tegnap a közösségi oldalán fakadt ki, ahol nem túl szép jelzőkkel illette egykori szerelmét: „rohadt gonosz nő vagy”, „te koholmány” és ehhez hasonló kifejezésekkel dobálózott a zenész. Nem kellett sok, hogy Melanie is reagáljon a 24 óráig elérhető Instagram-történetében - szúrta ki a Blikk.

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják.
A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Mindent kizárok / kizártam eddig is, ezután is. Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!
Ezzel is csak azt igazolod, nincs más út a bíróságon kívül. Amit én nagyon sajnálok! Természetesen megteszem a megfelelő jogi lépéseket! Én a helyzettel kapcsolatos állításaimat igazolom is. Persze, az arra megfelelő hatóságoknál. Nem máshol! Az én olvasatomban nem attól lesz valami igaz, hogy hányszor írom le vagy hányszor olvassák”
U.I.: Szerintem a nevelésünkről nagyobb bizonyosság nem is kell”

G.w.M kirohanását ide kattintva olvashatja el.

Nem csitulnak a kedélyek

G.w.M exe kitálalt: új munka után kell néznie, hogy eltartsa a családját

G.w.M. indulatos kommentben rohant ki az exe, Nagy Melanie ellen

G.w.M egyik barátja állítja: Nagy Melanie több száz ezres gyerektartást követel a rappertől

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)