G.w.M exe bevallotta: a lányukkal az ovis pszichológus foglalkozik

Nagy Melanie arról beszélt, hogyan élte meg azt az időszakot, amikor kiderült, hogy G.w.M megcsalta őt.

2023. május 17., 10:03

Szerző:

Lassan másfél éve annak, hogy kiderült, hogy Kulcsár Edina a házassága véget ért és az influenszer-médiaszemélyiség új kapcsolatot kezdett: ekkor ismerte meg az ország nagy része G.w.M-et, majd az ő exét, egyben első két gyermekének anyját, Nagy Melanie-t.

Az anyuka jelenleg szemöldökspecialistaként és sminkesként dolgozik: bár nagyon komoly végzettsége van, sosem állt tőle távol a szórakoztatóipar világa.

Nagy Melanie most a Hot! magazinnak beszélt exéről: kapcsolatuknak azzal lett vége, hogy a polgári nevén Varga Márkként is ismert rapper megcsalta őt.

Nagy Melanie így emlékszik vissza a kapcsolatára G.w.M-mel, akivel hivatalosan sosem házasodtak össze:

„a szívem legmélyebb szeretetéből szültem a két gyerekünket, ezért a férjemnek tekintettem Márkot. Amikor kiderült a megcsalás, sokkos állapotban voltam, de adtam időt magamnak. Kértem, hogy vigyék el pár napra a gyerekeket, amíg összeszedem magam. Elég volt ennyi idő, hogy megrázzam magam, majd jöttek a mindennapi teendők, amelyek mellett a munkámra összpontosítottam, továbbá a megjelenésemre is ügyelnem kellett.”

Az interjúból kiderül többek között az is, hogy a szakítás okozta hatalmas megrázkódtatáson nemcsak az anyukának volt nehéz túltennie magát:

„a lányommal az ovis pszichológus foglalkozik, hogy feldolgozza a történteket. Ami engem illet, most a munkámra koncentrálok. Nem hiszem, hogy beleférne egy komoly kapcsolat az életembe. Szívesen ismerkedem, barátkozom, de ennél többre egyelőre nem vagyok nyitott.”

G.w.M közben teljesen más témával kapcsolatosan került bele a hírekbe a múlt héten: megszületett Kulcsár Edinával közös első gyermekük, Amara. Erről a következő, meglehetősen meghökkentő videót is publikálták.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)