Kulcsár Edina elmondta, miért nem lesz könnyű helyzetben a kislánya egy olyan apával, mint G.w.M

Kulcsár Edina számára a három gyereke közül eddig Amarával a legkönnyebb.

2023. június 30., 11:47

Szerző:

Kulcsár Edina először vállalt tegnap tévészereplést harmadik gyermeke megszületése óta, méghozzá annak kapcsán, hogy egy követője letehenezte az Instagramon. Rögtön két műsorba is elment a TV2-nél. Először a Mokkában Istenes Lászlót felindult költői kérdések sorozatára inspirálta Kulcsár Edina története, majd a Tényekben a beszólás mellett a családi életről is beszélt az egykori szépségkirálynő.

Mind Kulcsár Edinának, mind G.w.M-nek van az előző kapcsolataikból egy-egy kisfia és egy-egy kislánya. A hat hete született Amara az első közös gyermekük. Apa és lánya(i) viszonyáról Kulcsár Edina a következőket mondja:

„ő a nagybetűs, tipikus Lányos Apuka. Most is elmondta, hogy rájött, hogy ő a lányos apuka. Imádja, hogy van egy fia, ő a szeme fénye, a király, a minden neki, de amúgy lányos apuka, és nagyon szereti őket. És igen, hát kössék fel a lányok a gatyát (vagy a szoknyát), merthogy kemény... Nem lesz ott minden megengedve.”

A kisbaba egyébként mindig végigalussza az éjszakákat, és külsőre is nagyon hasonlít édesapjára, G.w.M-re. Itt található a teljes riport.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)