G.w.M meghökkentő nyilatkozata: Én igazából anyuka is vagyok

G.w.M az új klipje kapcsán elárult pár érdekességet a magánéletéről.

2023. május 2., 14:48

Szerző:

G.w.M-nek új videóklipje jelent meg, és ennek kapcsán a TV2-n a Tények Pluszban és a Mokkában is szerepelt. A kettő közül az utóbbi műsorban volt arról szó, milyen gyakran támadják-kritizálják őt és feleségét, Kulcsár Edinát. A rapper ezzel kapcsolatban furcsa választ ad: azt mondja, nem nézi már a kommenteket, de közben mint kiderül, azt mégiscsak tudni véli, hogy a zenéjére érkező hozzászólások ugyanúgy pozitívak most is, mint karrierjének annak a szakaszában, amikor még nem ismerte őt az egész ország Kulcsár Edinával való kapcsolata révén?

„Őszinte leszek: annyira már nem figyelem [a negatív kommenteket], figyelmen kívül hagytam. És hála Istennek a dalaimnál ez nem jön szembe. Ott abszolút a pozitív dolgok jönnek szembe. [...] Például ha építő kritika, akkor szívesen olvasom és beépítem, hogy csiszoljam a produkciót. Viszont a daloknál nem szembesülök vele hála Istennek, az maradt úgy, ahogy volt. Az úgy pozitív”

– mondjuk azért néha mégiscsak akad negatív vélemény G.w.M zenéjéről, az egyik ilyenből elég nagy botrány is lett. Mindenesetre itt található a vonatkozó adásrészlet.

A Tényekben Az első mélyinterjú címet kapta az alábbi interjú, pedig az ember azt gondolhatná, hogy pl. a Lakatos Levente által készített egyórás beszélgetés is elég mély volt (annak a címe az volt, hogy G.w.M élete eddig legmélyebb nyilvános beszélgetése.)

Most mindenesetre G.w.M többek között azt meséli el, hogy az általános vélekedéssel ellentétben ő is kiveszi (majd) a részét a gyereknevelésből:

„rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm-képességem. És az én szuperképességem az az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürkehátú gorillának tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha, nem tudom, el kell ringatni a babát, én elringatom. Én bármit meg tudok csinálni! Én megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni.”

 G.w.M hozzáteszi, hogy ő nagyon ritkán nyilatkozik, ezért számít kivételesnek az alábbi interjú.

G.w.M és Kulcsár Edina kislánya most már napokon-heteken megszületik a rajongók szerint, addig is lehet nézni a Single állapot című klipet.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)