Nagy Melanie ezért örül, hogy elvált G.w.M-től

Nagy Melanie, azaz G.w.M exe elárulta, miben segített számára a válás és tett egy nagy bejelentést egy hatalmas újdonságról.

2023. május 2., 08:37

Szerző:

Miközben G.w.M minden bizonnyal tűkön ülve várja Kulcsár Edinával közös első gyermekük megszületését, a rapper exe, Nagy Melanie a Bors című lapnak nyilatkozott arról, mennyiben változott meg az élete, amióta egyedülálló anya lett.

„Az elmúlt év után kezd összeállni a fejemben, hogy merre van az én utam. Azt hiszem, a válás nagyban hozzásegített ahhoz, hogy most itt lehessek, és megvalósítsam az álmaimat”

– árulta el Nagy Melanie, aki G.w.M-mel való kapcsolata előtt a médiában és a nemzetközi diplomáciában is karriert kezdett, de aztán gyermeket vállaltak, és férje mellett csak a szépségiparban dolgozhatott.

A kétgyermekes anyukának van egy nagy bejelentése is az interjúban:

„egy régi álmom valósult meg azzal, hogy a saját műsoromnak a háziasszonya lehetek. A Tükröm, tükröm egy átalakítós műsor lesz, melyben hétről-hétre segítünk a hölgyeknek abban, hogy megtaláljuk a stílusuknak és a koruknak megfelelő megjelenést.”

A forgatás már el is kezdődött, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik csatornán lesz majd látható a műsor, amelyben olyan nőket is átalakítanak majd, akik egyébként sosem jutnának el egy sminkeshez vagy kozmetikushoz.

Karrierjével kapcsolatban Nagy Melanie még a következőket is mondja:

„nekem a legfontosabb az volt, hogy a munkám annyi szabadságot biztosítson, hogy a gyermekeimmel minél több minőségi időt tölthessek. Ezt pedig azzal tudtam megadni magamnak, hogy a saját lábamra álltam, nem függök senkitől. Ha a közigazgatásban dolgoznék, erre nem lenne lehetőségem, viszont a saját szépségszalonomban be tudom osztani az időmet, ahogy a forgatások alatt is.”

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)