Kulcsár Edina elárulta: G.w.M szokatlan betegsége nehezítette meg a kapcsolatukat

Kulcsár Edina elárulta, hogy a férjének, G.w.M-nek milyen betegséggel kellett szembenéznie: sokat sírt emiatt.

2023. december 1., 07:44

Szerző:

Kulcsár Edina azóta támadások kereszttüzében él, hogy olyan két évvel ezelőtt szétmentek korábbi párjával, Csutival, és az akkor kétgyermekes anyuka összejött G.w.M-mel. Azóta már közös kislányuk is megszületett, de továbbra sem szűnnek a pletykák, hogy gond van a két médiaszemélyiség házasságával. Legutóbb a hot! magazin friss száma állította, hogy a rapper megalázó mondatokat vágott felesége fejéhez, utalva arra, hogy a házasságuk válságba kerülhetett.

Minderről Kulcsár Edina a Tények csütörtök esti adásában nyilatkozott, nem túl meglepő módon cáfolva, hogy a házasságában párkapcsolati gondok lennének – ehelyett inkább egészségügyi problémák nehezítették meg az életüket.

„Az, hogy sokat sírtam, az igaz. Ez a férjemnek az egészségügyi állapota miatt történt. Volt mögöttünk nehezebb időszak, amit ő lelkileg rosszabbul élt meg - nem a kapcsolatunk miatt, hanem teljesen külső tényező volt e mögött. Aztán pont mire helyretette magát és rendbe lett mentálisan, addigra pont beütött egy olyan dolog, amivel nem számoltunk, és nem is tudtuk, hogy létezik. A bal fülében lévő egyensúlyközpont leállt teljesen, és nyilván egy rappernek, egy előadóművésznek ez a karrierjébe is kerülhet”

– számol be Kulcsár Edina férje egészségi állapotáról. G.w.M erre a problémára szteroidokat kapott, ami viszont a kedélyállapotát befolyásolta negatívan. A következőket mondja erről az időszakról:

„volt egyszer-kétszer, amikor nem akart velem beszélni, de ez mondjuk azután, hogy kiderült, hogy nem állt helyre ez az egyensúlyközpont. Ekkor magába fordult egy óráig. Abban az órában éppen úgy éreztem magamat, ahogy a nézőink láthatták. Ez megint úgy lett előadva, hogy Márk kihagy mindenből és nem beszélget velem.”

Kulcsár Edina és G.w.M az interneten saját valóságshow-jukat közvetítik, itt tudják a rajongók közelebbről figyelemmel kísérni a házaspár életét.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)