A Fekete Vonat énekesnője csaknem belehalt édesanyja elvesztésébe: Kétszer kellett újraéleszteni

Mohamed Fatima, a Fekete Vonat énekesnője élő adásban tett megrázó vallomást – videó.

2023. július 14., 10:34

Szerző:

Mohamed Fatima 2017 novemberében veszítette el az édesanyját, akiről azt mondja, hogy a lelki társa volt, sőt a mai napig a lelki társának tartja, továbbra sem veszítette el a kapcsolatot édesanyjával, a mai napig előfordul vele, hogy a fülében hallja édesanyja hangját.

Így számol be az édesanyja elvesztését követő időszakról:

„nagyon rosszul lettem lelkileg, emiatt lett egy légiós tüdőgyulladásom, amibe úgy belehalnak az emberek. Aztán valamiért nekem ide vissza kellett jönnöm, de ott megszűntek a vallásos nézeteim a világgal kapcsolatban és rájöttem, hogy a mindenség annál sokkal hatalmasabb, mint amit mi kicsit lekicsinyítve Istennek hívunk.”

Az énekesnő betegsége annyira súlyos volt, hogy kétszer is újraélesztették. Mohamed Fatima azt mondja, nagyon tiszteletben tartja valamennyi vallást, de amióta ezen keresztülment, már egyik világvallást sem követi:

„én nem vagyok vallásos azóta, a természet vallását követem.”

Az énekesnő hozzáteszi, hogy bár városi lány, egyre fontosabb a számára a természet. Kiemeli, hogy naponta önvizsgálatot tart, ami szerinte a lélek gyógyszere. Miután a Fekete Vonat az év elején botrányos körülmények között (újra) feloszlott, Mohamed Fatima saját együttest alapított, és jelenleg velük dolgozik.

(Kiemelt kép: Mohamed Fatima Instagramja)