A fogyókúrázó L.L. Junior csúnya kritikákat kapott vállalkozására, itt a válasza: kirúgás

L.L. Junior nem engedte el a füle mellett a jogosnak ítélt kritikákat.

2024. február 23., 13:29

Szerző:

Happy Pipi néven indított grillcsirkéző vállalkozást L.L. Junior, de a fogadtatás meglehetősen vegyes volt a nagyközönség részéről. Pedig ebben a reklámban tényleg remekül néz ki az étel, dehát a reklámokban ugye mindig minden remekül néz ki.

L.L. Junior csirkézőjét kritizálták

A Bors című kiadvány egy olyan videót szemléz, ami a mirelitkrumplit hánytorgatja fel, és hozzáteszi, hogy a panírdarabok furcsák. Arról nem beszélve, hogy az árat kissé magasnak találta, igaz, az utóbbi időben ember legyen a talpán, aki lépést tud tartani a drágulásokkal, főleg a vendéglátás területén. Mindenesetre L.L. Junior egyik kritikusa a következőket mondja:

„egy hamburger, sültkrumpli és egy üdítő 3090 forint volt. Hát nem tudom, döntsétek el ti, hogy drága-e vagy sem. [...] A krumpli mirelit, láttam, amikor csinálták, bár attól még lehet jó, de a panírdarabok furcsák. Gondolom, ugyanabban az olajban sütötték a krumplikat és a csirkéket is. Mi nem vagyunk olyan finnyásak, de biztos vannak olyan úriemberek, akik ezért háborognak.”

Egy másik videóban egy hölgy hurkát választ, és kőkeményre szenesedett formában kapja meg, amit rendelt.

Íme L.L. Junior válasza-reakciója a kritikákra

Konkrétan erre az utóbbi videóra reagál L.L. Junior, amikor a következőket mondja, megerősítve, hogy aki nem dolgozott jól a cégnél, azt a kritikák nyomán kirúgták:

„Nyugi, nyugi láttam én is a videót a kőkemény hurkáról. Azonban az elmúlt pár hétben azon dolgoztam, hogy kiválasszam a személyzet tagjaiból a legmegfelelőbb, legtökéletesebb embert. Aki a legjobb minőségben készíti el a termékeket nektek. Aki ennek a feltételnek nem felelt meg, attól sajnos elbúcsúztunk. Ezért mostantól egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzöm a minőséget, minden egyes food trucknál. Még az is lehet, hogy én személyesen készítem el neked a hamburgered, vagy a csirkefalatkáidat!”

@lljuniorofficial Ki égette szét a hurkát? 🤬🤯 Mostantól egy hónapig személyesen ellenőrzöm a minőséget 🐥✅🍔 Töltsd le az appot és rendelj házhoz a Foodora-ról! 👊🏼🚗 #lljunior #happypipi #hamburger #hambi #csirke #grillcsirke #csirkecomb #csirkecombfilé #etel #etelrendeles #étel #ételrendelés #ebed #ebéd #vacsora #foodtruck #streetfood #rendeles #rendelés #hazhozszallitas #házhozszállítás #foodora ♬ eredeti hang - LLJunior Official

És közben megy a fogyókúrázás is

Mindeközben L.L. Junior azt is megmutatja, hogy nagy életmódváltásban van. 15 kilót szeretne leadni a nyárig, egyelőre két és fél hete edz, letette az alkoholt, és önmérsékletet tanúsít az étkezésben.

„Cél: Felkészülni a nyári élő koncertekre és -15kg Eszközök: szigorú ketó diéta csak és kizárólag Schobert Norbert és Happy Pipi kajáival, emellett heti 5-6 testépítés és kardió, heti 2-3 bokszedzés Krämer Péternél! Nulla alkohol, nulla bezabálás! Nem mondom, hogy nincsenek holtpontok, de tudjátok, vagy One day, vagy Day one! Ez itt már a day 17, de még Qrva sok van hátra”

– írja L.L. Junior az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)