L.L. Junior szerelmi életében megdöbbentő fordulat állt be a válás után

Nem sokkal azután, hogy kimondták L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válását, megdöbbentő fotó került fel a netre.

2023. november 17., 09:47

Szerző:

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válását október 5-én mondta ki a bíróság, de a pár már jóval korábban szakított, sőt, a rapper-zenészről közismert, hogy azóta volt egy hosszabb kapcsolata Dárdai Blankával. Ez utóbbinak júniusban azzal lett vége, hogy az énekesnő a következőket írta L.L. Juniorral folytatott viszonyáról:

„ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem. És azért ezt a szót használom, mert voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok sok »átlagos«, meleg, otthonos hétköznap 6-os keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett »mosolyszünetekről«, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket meg tisztelni kell. Nem kell itt sok mindenről beszélni, csak nagy vonalakban. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból. Néha a »csiszolódás« fájdalmas, tök máshol tartunk, máshonnan jövünk, mást szoktunk meg, máshogy kommunikálunk, máshogy dolgozunk fel. Erről ennyit.”

Ezek után sokan megdöbbenve tapasztalták, hogy most a Like the Gypsies nevű szórakozóhely Instagramjára felkerült most egy videó, amin L.L. Junior megint Dárdai Blankával együtt bulizik. Bár az érintettek nem erősítettek meg semmit, sokan biztosra veszik, hogy ez nem jelenthet mást, csak azt, hogy ők ketten újra összejöttek.

L.L. Junior közben magánélet helyett a zenére fókuszál a közösségi médiában. Egy új szám fog megjelenni, amelynek az előadója a YouTube-ra feltett adatok szerint

„L.L. Junior, KKevin, Rytmus feat. Érdi Baba”,

a szerzemény címe pedig

„Cigány-ügy”.

Péntek estétől kezdve ide kattintva tudja megnézni-meghallgatni a számot, alább mutatjuk a beharangozót.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)