Diéta: 6 hónap alatt 12 kilót fogyott az RTL sztárja – elárulta, miről mondott le

Nagy Sándor A mi kis falunkból elárulta, milyen diéta segítette hozzá, hogy ilyen sokat fogyjon.

2024. január 25., 13:46

Szerző:

Mindig érdekes olvasni, hogy kinek milyen diéta vagy fogyási módszer válik be, és ezúttal Nagy Sándor Jászai Mari-díjas színművész nyilatkozott erről a témáról egy interjúban. A Blikknek többek között arról is beszélt, hogy fellép majd március 10-én a Szécsi Pál-emlékkoncerten Serbán Attilával, Miller Zoltánnal és Pál Dénessel, de a munkán kívül szóba kerül az is, hogyan tud feltöltődni a szabadidejében.

„Az egyik legfontosabb az alvás. Ha tudok minden éjjel hat vagy hét órát aludni, akkor én már nagyon jól vagyok. Meg ha délután húsz percre le tudok pihenni, az is nagyon sokat számít. Emellett a barátok, a család segít, illetve az otthoni kis wellnessem. Kialakítottam magamnak egy kis részt, ahol ki tudok kapcsolni”

– mondja a 43 éves színművész az interjúban. Erre kap egy kérdést a fogyással kapcsolatban is, amire elárulja többek között azt is, hogy az esti étkezéseket szinte teljesen kiiktatta az életmódjából:

„fél év alatt tizenkét kilót fogytam, és még tervben van négy-öt. Jó lenne kilencven alá menni. Próbálok odafigyelni az étkezésre, sokkal tudatosabb lenni. Este nem eszem, vagy maximum valamilyen könnyű ételt, kevesebb cukrot, édességet fogyasztok, ezzel tudtam ezt a sikert elérni.”

Itt talán még nem is látjuk az eredményt teljes egészében, mindenesetre íme egy jelenet A mi kis falunkból, ahol Nagy Sándor Szabó Győzővel játszik együtt.

Egyébként nem Nagy Sándor az egyetlen, akinek az esti étkezések elhagyása jött be. Pintér Tibor módszere kicsit talán már az extrém kategória, de ő nemcsak a vacsorát, hanem az ebédet is elhagyta a Sztárboxra készülve. Tavaly ősszel a következő szavakkal írta le a diétáját:

„kipróbáltam sok mindent. Jót is tett némelyik, de az átütő eredmény nem jött. Én abban hiszek, hogy ne egyél! Anyukám persze mondta, hogy le fogok szédülni a lóról és van is ennek realitása, de azt gondolom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Az embernek rengeteg rejtett tartaléka van. Az első két hónapban, csak reggeliztem. Tojásrántottát és zabpelyhet. Az egész napomat úgy építettem fel, hogy hergeltem magam. Ebédidőben kicsit éhes lettem. Este pedig jött a másik titok. Nem volt semmi a hűtőben...”

Ezzel a módszerrel Pintér Tibornak 6 hónap alatt nem 12, hanem 20 kilót sikerült leadnia. A tortúrát egy szerep kedvéért vállalta be úgy, hogy közben a Sztárboxra is készült.

(Kiemelt kép: RTL/A mi kis falunk)