Pintér Tibor elárulta, miket mondott neki Árpa Attila meccs közben a Sztárboxban: Gyere, most te jössz

Pintér Tibor és Árpa Attila vasárnap verekedtek meg egymással, kettejük közül az utóbbi jutott a Sztárbox döntőjébe.

2023. december 8., 10:07

Szerző:

Egy friss interjúrészlet került fel a TikTokra, amiben Pintér Tibor a Blikknek beszél az Árpa Attila elleni Sztárbox-meccsről. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója ugyan kikapott a tavalyi év Nagy Őjétől, de ezzel együtt is elismeréssel és nemhogy tisztelettel, de szeretettel beszél az 52 éves színész-producerről.

Korábban már kifejtette, szerinte Árpa Attilát milyen kvalitásai predesztinálják a sikerre, most azt említette, hogy Árpa Attila miket mondott neki a ringben a meccs közepette. A beszámoló annak fényében különösen érdekes, hogy egy héttel ezelőtt Istenes Bence azzal vádolta meg Rácz Jenőt, hogy uszító trágárságokat mondott neki a verekedés hevében.

„Nem szégyellem elmondani, az Árpa Attila közben ilyeneket mondott nekem, hogy »Tenya, bírod még?« »Gyere, most te jössz.« »Jó, gyere, szusszanunk.« Fölülírta valahogy a férfiúi agressziót és hiúságot a szeretet. Majdnem, hogy pusziszkodtunk közben, annyira szeretjük egymást, miközben püföltük is egymást. Ez egy nagyon érdekes, skizofrén állapot”

– hangzik el az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)