Árpa Attila a Sztárbox kapcsán: ezt nem gondolta volna Pintér Tiborról

Árpa Attila edzője is megszólalt a vasárnapi Sztárbox-meccsről.

2023. december 5., 08:29

Szerző:

Nem valószínű, hogy a vasárnapi döntőig lesz még olyan nap, amikor az RTL ne szállítana valami újabb Sztárbox-riportot, a legutóbbiban például Árpa Attila véleményezte legyőzöttjét, Pintér Tibort. A következőképpen fogalmazott a Fókusz összeállításában:

„én nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény a feje. Másrészt pedig köszönet, hogy ennyire sportszerű volt. Azt gondolom, így kell bokszolni, pláne, hogy ha az ember csak pár hónapja tanulta meg, és az utolsó gongszó után is így kell viselkedni.”

Árpa Attila az első meccse után, a másodikra készülve azt nyilatkozta, hogy amikor Nagy Ervint kiütötte, az inkább egy kocsmai verekedés volt, mint bokszmeccs. Most az edzője, Bogdán Zsolt vitte tovább ezt a gondolatot, állásfoglalása szerint ez a második meccs Pintér Tibor ellen már csak félkocsmai volt:

„Attila nagyon jókat ütött. Félkocsmai volt, inkább úgy mondom, de most már nagyon alakul. A jövő héten még patikábbak leszünk!”

Nézze meg a riportot, ha van hozzá kedve! Ha nincs, nem baj, hagyja ki nyugodtan, a ma esti Fókuszban úgyis nyilván lesz egy másik.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)