Szegedi Fecsó még mindig viseli az arcán a Sztárbox K.O. nyomait – friss fotó

Szegedi Fecsó a családjával közös fotóján meghökkentő részletet szúrtak ki a kommentelők: nem múlt el nyomtalanul a Sztárbox!

2023. december 4., 11:51

Szerző:

Egy héttel ezelőtt volt, hogy a Sztárbox adásában Brasch Bence kiütötte Szegedi Fecsót. A színész-énekes ezzel bejutott a most vasárnap tartandó döntőbe, ahol az ellenfele a nála 20 évvel idősebb Árpa Attila lesz.

Szegedi Fecsó pedig arról beszélt, hogy a meccs után kórházba szállították, mivel a helyszíni orvosi stáb egyik tagja szerint az üzletember-médiaszemélyiség látászavarra és kisebb szédülésre panaszkodott. A kórházban azt állapították meg, hogy a realityszereplő apuka orra eltört a mérkőzés folyamán, és mivel Szegedi Fecsónak korábban volt egy orrplasztikája, úgy néz ki, hogy megint műteni kell majd.

Hogy a műtét megvolt-e már, azt nem lehet tudni, de Szegedi Fecsó az alábbi családi képet posztolta vasárnap este, amin a párjával, Géczi Beával, a gyermekeikkel és a kicsit korán érkezett Mikulással pózolnak. Amint az üzletember egyik kommentelőjének azonnal feltűnt, Szegedi Fecsó arcán még mindig jól látható a minden bizonnyal bokszolás közben szerzett sérülés.

„Monoklis family portrait mindent visz”

– véli az egyik kommentelő.

A család egyébként hamarosan bővülni fog: Szegedi Fecsó a Sztárbox első adásában jelentette be, hogy a párja második közös gyermekükkel terhes.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)