Istenes Bence megvádolta Rácz Jenőt: elárulta, milyen sértő trágárságokkal gyalázta őt a séf a Sztárbox közben

Istenes Bence most elmondta, miért nem volt hajlandó kezet fogni Rácz Jenővel a Sztárboxban a meccs után.

2023. november 28., 07:59

Szerző:

Lassan egy hete annak, hogy Istenes Bence kitett egy rasszista kommentet Instasztoriba, hogy azzal Rácz Jenőt gyalázza a sztárboxos mérkőzésük előtt. A dolog a műsorvezető bevallása szerint véletlen volt: el se olvasta a kikerült kommentet és bocsánatot kért. Erre azonban Rácz Jenő nem reagált.

Vasárnap este megvolt kettejük bokszmeccse, amit pontozással Rácz Jenő nyert meg. A műsorvezető az eredményhirdetés után nem volt hajlandó kezet fogni az ellenfelével, ami tovább borzolta a kedélyeket.

Istenes Bence most nyilatkozott a mérkőzésről a Blikknek, és azzal vádolja a Rácz Jenőt, hogy hasonló kirekesztő-gyalázó, ráadásul igen trágár szitkokat vágott a fejéhez a sztárséf a bokszmeccs közben, csak ezek a beszólások nem hallhatók a felvételen.

„Jenő az egész meccsen végig buzizott és kurvaanyázott, amiért szóltam is a bírónak. Nem válaszoltam, csak nevettem, de ez szabálytalan. Nem lehet megszólalni a ringben, ő pedig végigkáromkodta a mérkőzést, ezért nem nyújtottam neki kezet”

– állítja Istenes Bence.

Rácz Jenő reagált is erre, válaszából csak egy részletet emelünk ki, amiben a sztárséf csak egy beszólást ismer el, amiben csak megismétli azt a szót, ami abban a botrányos, Istenes Bence által publikált, majd törölt kommentben szerepelt:

„annyit mondtam, amikor egy nagyobb ütést bevittem, hogy »na, itt a cigány!« Ez kijött belőlem...”

Ezeknek az állításoknak-vádaknak a fényében talán érdekes lehet még egyszer belenézni a meccsbe.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)