Csobot Adél visszaszólt Rubint Rékának a Sztárbox után, Istenes Bence védelmében

Rubint Réka egy posztban ünnepelte Rácz Jenő győzelmét Istenes Bence felett, és ezt Csobot Adél nem hagyhatta szó nélkül.

2023. november 27., 09:29

Szerző:

Botrány lett a múlt héten abból, hogy Istenes Bence nagy hibát vétett, amikor odamondogatott Rácz Jenőnek: egy rasszista komment is becsúszott a műsorvezető által megosztott szurkolói vélemények közé. Ezek után még nagyobb várakozás előzte meg kettőjük verekedését az RTL-en vasárnap este, ami végül a következőképpen zajlott.

Rácz Jenő pontozással legyőzte Istenes Bencét, aminek Zámbó Krisztián annyira örült, hogy elsírta magát, de Schoberték sem rejtették véka alá az érzéseiket. Schobert Norbert az alábbi poszttal támogatta Rácz Jenőt és szólt be Istenes Bencének. Emlékezetes, hogy a Sztárbox egy korábbi adásában éppen Istenes Bence volt az, aki legyőzte az ifjabb Schobert Norbertet.

Rubint Réka szintén posztolta a videót, ami Rácz Jenő győzelmét tartalmazza, gratulálós címkék kíséretében a következőket írja, üzenve Rácz Jenőnek:

„bajnok vagy, Rácz Jenő!!! Szívből gratulálunk és a csapatodnak is! …van igazság…”

A posztban a kommentek között jelent meg Csobot Adél, Istenes Bence felesége. Ő a következőket írja minderre egy síró szmájlival illusztrálva érzéseit:

„hát minden van, csak igazság nem!”

Rubint Réka posztja az éjszaka leforgása alatt több, mint 7800 lájkot kapott, amíg Csobot Adél ellenkező véleményt megformáló kommentjét kb. 1400-an lájkolták eddig.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)

 

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.