Kállay-Saunders András kezd kiakadni így a Sztárbox után: Folyamatosan ezt a kérdést kapom

Kállay-Saunders András leszögezi, hogy most mondja ezt el utoljára.

2023. november 26., 07:17

Szerző:

A Sztárbox múlt vasárnapi adásában Kállay-Saunders András és Józan László meccse az utóbbi győzelmét hozta. Az énekes pár nappal a meccs után egy bő negyedórás videóban részletesen beszámolt az élményről, de úgy látszik, sok néző ennyivel nem elégszik meg.

Szombaton délután ugyanis az Eurovízió legsikeresebb magyar férfiénekese még egy posztot publikált a témában, előrebocsátva, hogy részéről ez lesz az utolsó a Sztárboxról. Kállay-Saunders András megköszöni mindenkinek a támogatást, de azt mondja, van, ami bosszantja.

„UTOLSÓ ERRŐL AZ EGÉSZRŐL. Nagyon nagyon kedvesek vagytok és légyszíves ne legyen semmi félreértés, köszönöm, hogy szurkoltatok meg minden. De folyamatosan az utcán meg itt azt a kérdést kapom tőletek: »hogy tudtál elfáradni ilyen hamar« és »kellet volna jobban foglalkozni az állóképességeddel«. Csináltam erről egy videót nektek, TV-ben elmondtam, a kisfilmemben hallottátok, mielőtt beléptem a ringbe.
Utoljára mondom és ez senki hibája: 3 héttel a meccsem előtt végre elkezdtem full erővel, fájdalom nélkül edzeni 4 szurival (kortizon) a vállaimban, hogy ne érezzek semmit. Nem vagyok egy szuperhős, ennyi idő alatt örülök, hogy lábon tudtam maradni, nem kaptam már levegőt a második menet után. Hidd el, nekem fáj a legjobban, hogy nem tudtam hónapokon keresztül készülni, mert jól tudom, mire vagyok képes boxszempontból. Nem volt éjszaka, hogy hajnalban nem keltem fel ordítva, mert olyan érzés volt, mintha késsel szúrnák a vállaimat. Ezek nem kifogások, én döntöttem, hogy folytatom, mert annyira megszerettem ezt a sportot, és maradt bennem a remény, hogy jobb lesz és mindent megoldok. Csak légyszíves nem szeretnék többet erről beszélni, és olyan kedvesek vagytok, ahogy hozzám jöttök az utcán érdeklődni mindenről. Szeretlek titeket, minden OK, most rendbe hozzuk a vállaimat, és alig várom, hogy újra lépjek a Vasas terembe. Nézzétek a Sztárboxot, nagyon izgalmas meccsek lesznek, ti kinek drukkoltok? Én Istenes Bencének

– írja Kállay-Saunders András az alábbi posztban.

Ha önt például érdekli más is a Sztárboxon kívül, akkor Kállay-Saunders András az új dalát ajánlja az ön figyelmébe, aminek megjelenését nagyon okosan az ökölvívós szerepléshez igazították, így talán több emberhez jut el. A szerzemény címe majdnem az, hogy Box, de igazából az, hogy Bronx.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)